Hasonló drámai aláfestő zenét tudnátok?
Figyelt kérdés
Kisfilmet készítek, amiben egy rossz döntés következményeit mutatom meg.
Egy zenét találtam amire alapozom, de kellenének még ehhez hasonló zenék.
A lényeg az hogy így megérintő legyen a kisfilm és hogy ilyen drámai hangzása legyen
A zene címe: Two Steps From Hell - Deep Seeded
2017. jún. 19. 22:52
1/7 anonim válasza:
Dead Can Dance - The Host of Seraphim
Ez nagyon ütős, hallgasd meg!
2/7 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es
Ez rossz történések bemutatására jó, viszont nekem inkább egy olyan zene kéne mint az első.
Amire fokozatosan lehet bemutatni a következményeket.
Erre a zenére, aminek a címét leírtam állandóan izgulok.
Ilyen kéne ami izgalmassá teszi a filmet, nem pedig szomorúvá.
2017. jún. 19. 23:16
3/7 anonim válasza:
Huhhh hát ez nehezebb kérdés :S azt hittem, a drámai alatt azt értetted, hogy legyen szomorú, depressziós, "öngyi leszek" hangulatú, elvégre rossz következményekről van szó. Sajnos, jobb ötletem nemigen van...
4/7 anonim válasza:
De ha egy zenére építed fel a kisfilmet, akkor minek írjunk többet? Amúgy meg ha nem így lenne, akkor meg ezt úgy szokták csinálni, hogy több szám különböző részeit vágják be oda, ahol megfelelőek, nem kell, hogy az egész szám passzentos legyen.
5/7 A kérdező kommentje:
Pontosan csak részeket vágok be, de még szükségem lenne 2 zene egy-egy részére.
2017. jún. 20. 10:52
6/7 anonim válasza:
Akkor... kicsit elcsépelt, de a Requiem egy álomért ost-jét tudnám javasolni. Sokszor felhasználták már, de szerintem megfelel a célra.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez tetszik. :)
Ha van még valami hasonló, nyugodtan küldjétek el.
2017. jún. 20. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!