Valaki? Jó ritmusú metálok. (nem death, black, gotic, trash metál kellene. )
Figyelt kérdés
valmi olyan kellene,amiben nincs rendes ének csak üvöltés(nem olyan black,death,trash metal...olyan drakula hörgés,hanem torkaszakattából üvöltenek,mint a slipknot énekese..people shit,new abortion...hoz hasonló kellene...2010. máj. 18. 21:43
1/8 anonim válasza:
Tehát, durván leegyszerüsítve neked olyan zene kell, ahol az énekes nem mutatja a tehetség legapróbb jelét sem, és a hallgató tanúja lehet, hogy hmiként cseszi szét valaki a torkát holmi technikátlan kiabálással? Rokk. \m/
2/8 Thurston válasza:
21:50
Heeh. Valami hasonlót akartam megfogalmazni én is. Na mindegy. JÓl látod a helyzetet. Dehát úgy néz ki valaki kifejezetten kedveli az ilyesmit. Én sajnos nem, szóval nem is tudok ilyen neveket mondani. Hácéban gyakori az ilyen inkább.
3/8 A kérdező kommentje:
nincs köztetek valaki rokker aki tudna mondani jó számokat?
2010. máj. 18. 21:55
4/8 Thurston válasza:
Ja, amúgy mi az, hogy jó ritmus? lmao
5/8 anonim válasza:
Gondolom ez az az arc, aki olyanokat is magyarázott, hogy "vokál üvöltés". :D
6/8 A kérdező kommentje:
21:58
ja én vagyok az az arc:),mittomén minek hivják azt a hörgést vagy mi a tökömet:D,na mindegy,azon vagyok felb@szódva hogy nem lehet találni egy rohatt számot ami jó...
2010. máj. 19. 12:55
7/8 A kérdező kommentje:
az az lmao nem rossz:D
faszom átállok a rapra basszátok meg...
2010. máj. 19. 12:57
8/8 A kérdező kommentje:
inkáb ojen "lmao" zenéket irjatok:d
rohatt jó attol hogy nem rock,meg én nem is vagyok rapper,de ez jó zene:D
2010. máj. 19. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!