Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ezek alapján nem is vagyok...

Ezek alapján nem is vagyok igazi K-popper?

Figyelt kérdés
Szeretem a k-poppot. Ha megkérdezik tőlem, hogy milyen zenét hallgatok, akkor ezt mondom, mert tényleg a telefonomon lévő zenéim több mint a fele k-pop. Mindenféle bandából vannak számaim, szerintem több száz, de 90%-ban a fiú bandáktól. Viszont akkora nagy fan nem vagyok, hogy állandóan ezzel foglalkozzam. Csak szabadidőmben, és akkor is csak néha. Nem követem folyton, hogy ki milyen színűre festette a haját, örülök, ha a tagok neveit megjegyzem, esetleg a biasaimról 1-2 plusz infót. Másnak meg az egész szobája tele van k-poppos cuccokkal. Naptárak, tollak, poszterek, ruhák... K-drámákat néznek, variety show-kat. Én még csak 1-2-t láttam, meg csak egy karkötőm és egy albumom van. Olyan napok is vannak, amikor egyáltalán nem foglalkozok ezzel a szubkultúrával. Elkezdtem mondjuk koreaiul tanulni, mert tetszik a nyelv, nem csak a zene miatt. Szerencsére nem olyan nehéz megtanulni az írást, mint amilyennek tűnik. Szerintetek mikortól számít valaki K-poppernek?

2017. jún. 13. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez azon múlik hogy te annak vallod-e magad. Szóval én onnan számítok valakit annak.

A leírásod alapján én annak mondanálak.:3

2017. jún. 14. 00:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszolóval egyetértek!

Nos nehogy azt hidd, hogy azok akiknek kivan poszterezve az egész szobája azok mindig ezzel foglalkozznak. Nekem is volt idő mikor már nem akartam nagyon foglalkozni ezzel az egésszel, és nekem nincs se albumom se poszterem semmim. Kb. 2 éve hallgatok kpoppot és nem azonnal jöttem rá, hogy kpopper vagyok hanem sokkal késöbb. Nem kell másokkal foglalkozni, mert nekik az tetszik, ha mindneki tud arról, hogy kpopper aki bemegy a szobájába. Egyébként sem ettól lesz az hanem attól amikor már úgy érzed tényleg sokat tudsz az egészről valamikor ilyenkor jöttem rá, hogy kpopper vagyok!

2017. jún. 14. 06:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Az első vagyok.

Én több mint 8éve vagyok kpopper,de az összes cuccom az utobbi 2évbe lett... Vagyis 6 évig sehol semmi,még egy darab papírfecni se de ettől én nem tartottam magam rosszabbnak azoktól akinek teljes gyűjteménye van. Nem kellenek cuccok ahhoz,hogy kpoppernek mondhasd magad.

Ahogy a második hozzászóló is mondta nem kell az ilyenekkel fogalalkozni. Ha te ugy látod,és érzed hogy te az vagy,akkor ez így is van.

2017. jún. 14. 11:01
 4/5 anonim válasza:

Nem attól lesz valaki K-pop fan, hogy állandóan azzal foglalkozik. Jó magam is az volnék, de az én szobám sincs kiplakátolva a számomra kedvenc bandámról, és nem csak arról tudok beszélni.Nekem van egy barátnőm, aki tényleg csak azzal foglalkozik, és csak arról kérdez stb... ami egem már idegesít, emiatt már nem is beszélünk egyáltalán erről.

S a kérdésedre válaszolva, szerintem K-pop fan-nak akkor nevezheti magát az ember, ha szereti a zenét s azt, aki énekel. Hiszen attól nem leszel pl. Bieber fan, hogy néha hallgatod az egyik zenéjét, hanem mert szinte mindegyiket szereted, és Justin-t is szereted. :D (én mondjuk nem épp, de ízlések és pofonok)

2017. jún. 16. 00:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem pont az lenne a baj, ha csak azzal foglalkoznál. Így legalább van saját életed is, nem csak az elképzelt világ. :)
2017. jún. 18. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!