11/23 anonim válasza:
Illetve az utóbbi, a Death Note OP2 az történetesen az eredeti op klippet tartalmazza.
12/23 anonim válasza:
...vagyis inkább AMV, ahogy nézem... de belevett részleteket a készítő az eredetiből is...
13/23 anonim válasza:
Sket Dance op 2 a zene és a videó is a kedvencem, valamint a Gintama openingjeit is szeretem. A Yuuri!! on Ice openingje és endigje is jó. :)
14/23 anonim válasza:
15/23 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a Kuzu no Honkai (96neko- Uso no Hibana), Fullmetal Alchemist Brotherblood 1. (Yui-Again), Sakurako-san no Ashimoto ni ha Shitai ga Umatteiru (True-Dear Answer), Fukumenkei Noise (in NO hurry- Highschool) openingjét :)
Ezeken kívül nagy kedvenceim még a Boku no Hero Academia és a Fairy Tail openingjei is.
16/23 anonim válasza:
Nekem a Space Battleship Yamato 2199 OP-je tetszett eddig a legjobban
17/23 anonim válasza:
Baccano! Op
Ergo Proxy Op
Nichijou 2.Op
A mainstreamebbek közül Re:Zero 2. Op-je ami valahogy megfogott. Kb ezek.
18/23 anonim válasza:
19/23 anonim válasza:
20/23 anonim válasza:
Tokyo ghoul op1
Parasyte
Btooom!
Yuri!! on ice
Owari no serap op1
Kuroshitsuji op1, op2 book of circus op
Ao no exorcist op1
Shigatsu wa kimi no us op1
Death note op1 (a második semmi képp)
Asszem' ennyi sok animét láttam, de talán ezeknek tetszett legjobbban az openingje az animék is nagyon jók :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!