Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Eminem Stan című klipjében...

Kokakólalájt kérdése:

Eminem Stan című klipjében miért történik ez?

Figyelt kérdés
Azt értem, hogy egy elég beteg csávóról van szó, aki nehezen viseli, hogy Eminem nem ír vissza neki, de akkor sem értem, hogy miért kapja el a nőjét, és rakja bele a csomagtartóba. Meg a csaj miért akad ki annyira, mikor lemegy a pincébe?

2017. jún. 8. 23:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem attól van kiakadva,hogy Eminem nem ír vissza neki,mert ha angolul valóban ezt énekelné meg,akkor nem hiszem hogy nagy sikert aratott volna ez a szám angol nyelvterületen :D A nőjét nem biztos,hogy berakja a csomagtartóba mert akkor mégis ki az a kisfiú aki a csávó sírjánál áll a klip végén? A csaj azért lesz mérges amikor lemegy a pincébe mert meglátja,hogy a főszereplő "csávó" összebarmolta a közös képüket. Ha jobban meg akarod érteni keresd meg youtube-on magyar felírttal.
2017. jún. 8. 23:55
 2/4 anonim ***** válasza:
2017. jún. 8. 23:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket :) Az a kisfiú szerintem a hat éves kisöccse akit a második versszakban említ meg.
2017. jún. 9. 00:03
 4/4 anonim válasza:
Nem tudom kaptál e választ, de én úgy értelmezem a klippet, hogy a csaj nem tudja mi folyik a pincében, Stan pedig eléggé félti az Eminem pincét. A videóban a csaj lemegy a pincébe mert nem tudott aludni Stan észre veszi és ezért történnek a további dolgok. Remélem tiszta mostmár, én így értelmeztem
2017. aug. 6. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!