Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha a Budapest Park honlapja...

Ha a Budapest Park honlapja szerint 16:30-kor, a Facebook event szerint pedig 18:00-tól kezdődik a koncert, akkor melyik időpont a valós?

Figyelt kérdés

Pontosítok.

Tehát gondolom nem véletlenül van a BP Park honlapján és a jegyen is a 16:30-as időpont, de nem lehet hogy ez csak a beengedést jelenti? Mert ha ekkor kezdenének az előzenekarok, 18:00-tól pedig jönne a fő zenekar, akkor kb 20:00-ra vége is lenne, ami viszont nekem korainak tűnik..

Remélem tud valaki segíteni, akár saját tapasztalatból, akár másik időpontból kiindulva. Vidékről megyek a koncertre, és a visszautazás miatt kérdem, mert nem a legegyszerűbb haza jutnom este/éjjel, tömegközlekedéssel.

(Ha esetleg nem kapnék a napokban választ, de valaki évekkel később ide tévedne és segítséggel szolgálna, az kérem kommenteljen, hogy a későbbiekben másoknak segíthessen általa.)

2017. jún. 6. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Koncertek esetében mindig 6-kor van a kapunyitás. Ha van előzenekar, az 7-kor szokott kezdeni, a főzenekar/fő fellépő 8 és fél9 között.
2017. jún. 7. 10:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja és 10-ig vége kell lennie a koncerteknek a csendrendelet miatt.
2017. jún. 7. 10:36
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Viszont akkor miért 16:30 van a jegyre írva? Oda tornyosul mindenki a helyszín elé, majd másfél óra múlva engednek csak be?

Ráadásul neten megnéztem, hogy az adott együttesnek hány órakor kezdődnek a koncertjei a mostani turnén, és a pestit 18:00-ra írták, más helyszíneken (fesztiválokon) pedig különböző időpontokra, ott meg eleve előzenekar sincs, szóval ebben a 18:00 órásiban nem kéne benne lennie az előzenekaroknak.. vagy én nem értem. Remélem nem tűnök komplett hülyének, de tényleg nem áll össze :D

2017. jún. 7. 13:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem írtad melyik koncertről van szó, így a Budapest Park honlapja alapján a Simple Planre tippelek. :D

A 18:00-ás kapunyitás az esetek nagy részében értendő, amikor 2 fellépő van, de ahogy néztem itt 4, így reális a 16:30-as nyitás. Aztán ránéztem az eseményre Facebookon, ahol már megvan a menetrendje a koncertnek:

16:30 - kapunyitás

17:10 - Milestones UK

18:00 - Mallory Knox

19:00 - Four Year Strong

20:30 - Simple Plan

2017. jún. 7. 15:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, a SP az :D Most megnyitottam én is az eventet, és pár napja még 18:00 volt kiírva, nem láttam a részletes menetrendet (lehet vak voltam, nem mondom hogy nem). Így már mindent értek, nagyon köszönöm hogy ilyen segítőkész voltál! :)
2017. jún. 7. 16:26
 6/7 anonim válasza:

Oh én is nagyon köszönöm a választ és a kérdés kiírását is! :)

Hasonló gondokkal küszködtem mint a kérdező. :D De ezt a részletes menetrendet még mindig nem találtam meg. :D

25/L

2017. jún. 12. 18:01
 7/7 A kérdező kommentje:

Utolsó, ha beírod gugliba hogy Simple Plan fb event, a második link az event lesz, ahol kommentben írták a szervezők, hogy mi a menetrend. :)

Apropó, épp ma tették közzé hogy módosultak a dolgok, az egyik fellépő valamiért offolta magát, ezért így néz ki a menetrend:

17:00 - kapunyitás

18:00 - Milestones UK

19:00 - Four Year Strong

20:30 - Simple Plan

2017. jún. 12. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!