Ballagási zene?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemsokára itt a ballagásunk és valami modernebb magyar zenét gondoltunk a bevonulásra, de persze, ha tudtok valami angol számot az is nagyon jól jönne. Válaszaitokat előre is köszönöm! :)2017. jún. 1. 20:16
1/7 Ay carramba! válasza:
Bocsi, de olyat, amit kértél, sajnos nem tudok ajánlani, de a hülyeség még azért belefér: (Mielőtt megnéznéd, képzeld el hogy jön ki az osztály az épületből, aztán felsorakoztok, miközben egy kamera alulról vesz titeket, mindenhol vakító fehér fény, ti meg komoly képet vágtok). Tehát: Requiem for a dream-soundtrack. (:DDD)
2/7 anonim válasza:
Cannibal Corpse - Addicted To Vaginal Skin
5/7 Ay carramba! válasza:
Hú, ha meglátja mind a kettőt a kérdező! :DDDD
6/7 anonim válasza:
Modernebb, hmm... nem nagyon tudom, hogy ez annak számít-e, de nálunk a Magna Cum Laude - Vidéki sanzont énekelték.
Tök jól hangzott!
Mi pedig majd a Republictól a 67-es úton című dalt foglyuk, bár ez nem olyan vidám mint az előző. :)
7/7 anonim válasza:
Eh, utolsó vagyok. Csak most látom milyen gázul írtam. Elnézést, siettem. *fogjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!