Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kaptam egy szintetizátort...

Kaptam egy szintetizátort ahoz tudnátok nekem betű kottás dalokat?

Figyelt kérdés

Azért kellene a betű kotta mert már a betűk meg vannak jelölve a billentyűkön csak még nem tudok dalokat össze rakni. Ha tudna nekem írni valaki dalokat azt nagyon meg köszöném. vagy olyan oldalt ami betűkottás.

pl C D E E mert a nézését ezt a dalt tudom de csak idáig kérem a segítségeteket hogy ha tudtok köszi

#betűkotta
2017. máj. 29. 16:38
 1/4 A kérdező kommentje:
mulatós dalokat szeretnék de bármien jó csak jatszak már
2017. máj. 29. 16:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

"Betü kotta" nincs! Kotta van amire fel lehet írni vagy lehet jelölni ÁBC hangokat. Ha meg akarsz tanulni szintetizátoron legalább alapszinten játszani, akkor nem

ebbe az irányba kell elindulnod! Itt egy link, ezen az oldalon megtalálod a kezdéshez ami kell, gyakorolj szorgalmasan és akkor menni fog a dolog, DE nem 2 nap alatt!

2017. máj. 30. 16:02
 3/4 anonim ***** válasza:

A link ami lemaradt

[link]

2017. máj. 30. 16:03
 4/4 A kérdező kommentje:
kössz
2017. máj. 31. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!