Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy javítsam meg a zongorán...

Hogy javítsam meg a zongorán a húrállító csavarokat? Nem lehet behangolni, mert némelyik visszaugrik.

Figyelt kérdés
2017. máj. 23. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Neked nem fog menni. Hívj egy zongorahangolót, majd ő megnézi. (Még az is lehet, hogy megjavítja)
2017. máj. 23. 21:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, nem fog menni... Ne a saját ügyetlenségedből indulj ki, nem egy panelben felnőtt inkubátorgyerek vagyok. A módszerre vagyok kíváncsi hogy mivel lehet megoldani a visszaforgást.
2017. máj. 23. 21:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Bécsi mechanikás lesz és a hangoló szög fában van ami elengedett/megrepedt az idők során. Sajnos bármit csinálsz vissza fog ugrani, a rezonáns cseréjével lehet orvosolni ami horribilis összeg a hangszer értékéhez képest.
2017. máj. 24. 23:41
 4/4 A kérdező kommentje:
#3 Igen, fában van. Ezek szerint van olyan amiben másban fogatódik be? Egyet próbáltam csavarrögzítővel bekenni, de csak rosszabb lett, nem ilyenre találták ki ezt. Esetleg teflonszalagra gondoltam, de az meg annyira gányolás... Sajnos a páratartalom és a hőmérséklet is nagyon változik, ez közrejátszhat.
2017. máj. 25. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!