Mi ez a zene? (Csábításból Jeles)
Figyelt kérdés
Még régebben néztem Youtube-on rengeteg Csábításból Jeles- Az én történeten videót. Volt egy olyan amiben azt hiszem Castiel el akart menni de a csaj kiállt a színpadra és énekelt. Ha valaki esetleg tudja, hogy mi ennek a videónak a címe vagy valami az legyen szíves írja ke. :D És elnézést a fura kérdésért.😅 További szép napot!2017. máj. 22. 16:52
1/4 anonim válasza:
Én anno kiskoromban ebből ismertem meg az akkori kedvenc számom, ami Cecilia Westbrooktól a New Moon. Lehet hogy ezt keresed. :D
2/4 A kérdező kommentje:
Hm, sajnos nem. Nagy a valószínüsége, hogy a videót letörölték már, mert nem találom sehol. De tényleg köszönöm a válaszod! :D Ha valaki látja ezt, akkor a kérdés továbbra is érvényes😄
2017. máj. 24. 20:27
4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem😓 De azért a választ köszönöm. A lány kiáll a színpadra és énekel, hogy Castiel ne menjen el. A kérdés még mindig (!) érvényes.
2017. jún. 11. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!