Milyen kiút van a szorongó, zárkózott létből?
Ha már a zene rovatba tetted fel - gondolom véletlenül - a kérdést, akkor egy ötlet kapásból: tanulj meg zenélni. Komolyan. Gitáron, zongorán, szaxofonon, hegedűn, tök mindegy. De a világ egyik legnagyszerűbb dolga zenélni. És konkrét, kézzelfogható célt ad neked, amire most szükséged van. Valami, amire koncentrálhatsz, ami motiválhat. (És nem mellesleg később a csajozásban is segíthet :) )
Menj el egy hangszerboltba, kérj meg egy eladót, hogy mutasson pár klassz gitárt, egyből jobb lesz :)
De egyébként bármilyen hobbi megfelel erre. Kezdj el fotózni, vagy videózni. Menj el salsázni tanulni (na, az is segít majd a csajozásban :) ). Vagy bármilyen más táncot. Vagy bármi más hobbit, ami tetszene neked. De ilyenkor az a fontos, hogy újra célt találjon az ember magának. Valamit, ami fontos lehet a számára, épp ezért ő is újra fontos tud lenni magának.
Nehogy már a klasszikus zene ne legyen szexi. Aki ezt nem értékeli, azt szerintem hagyd... A klasszikus zene az ember valaha is elért csúcsteljesítményeinek egyike.
Amikor hasonló idős voltam, mint te, és kb ugyanúgy jártam, mint te, akkor én fogtam két súlyzót (meg egy rakás kisebb-nagyobb ládát, dobozt, mindent, ami a kezem ügyébe került) és minden napom minden szabadidejében edzettem. Közben ment a rádió és minden nap így telt hónapokig. Nem mondom, hogy frankó volt, de kifejezetten jobban néztem ki utána :D És valóban sikerült vele elterelnem a figyelmem, és kiadnom a fájdalmam egy fizikai dologba átirányítva.
teljes mértékben egyet értek Mojjoval
nekem a zene segített,elkezdtem gitározni meg sok mást bár annyi szarság van mostanában majd pár év múlva visszatérek a régi hobbikhoz is.Nekem egy csaj segített rockerré válni,szar volt a szakítás,depi de a kemény metál akkor bánatra volt ma alapból meghallgatok bármi zúzósat de a lágy rockot is,szeretek a természetben járni ajánlom neked is,felfrissít,csend van és nem szívod a sok füstöt és mérget be.Vagy dobolj ha kertes ház lenne tuti abba is belevágtam volna :D
Szóval van sok minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!