Szeptim kérdése:
Yamaha DGX-660 tapasztalat?
Figyelt kérdés
Kinéztem magamnak ezt a keveréket, mint zongora aminek vannak szintetizátor képességei.
Gyakorlott felhaszáló véleményét szeretném kérni, hogy mire is jó ez valójában.
Nekem fontos, hogy alapvetően súlyozott mechanikás zongora, de a youtube reklámokon túl lehet-e vele valóban akár saját szerzeményeket összerakni, felvenni, szerkeszteni. Vagy "csak" egy erős élőzenei támogatást tud adni.
Olyan hangszert szeretnék találni, amihez nem kell még egy teljes stúdióberendezést is megvenni. Erről ezt gondolom, hogy ilyen. Van más ezzel egyenrangú vagy jobb?
A profi sokmilliós dolgokban nem gondolkodom. Ez a kb. 250e Ft vagy kevesebb a határ, amiben el tudom képzelni magam.
#javaslat #Yamaha DGX-660 tapasztalat
2017. máj. 8. 14:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!