Hogy szerezhetek Musicallyn több követőt?
Figyelt kérdés
Likeolok és követek én is embereket, nem is unalmasak a videóim, ismert számokra, még sincs sok likeom és követőm. Hogy lehet ezen növelni?2017. máj. 8. 11:41
1/3 anonim válasza:
Hát ha nagyon profin akarod tolni akkor bele kell gondolni, hogy hányan csinálják ugyan azt amit te, úgy értem, hogy az embereknek mindig valami új kell. Ha könnyen utánozható silány tartalmat nyújtasz akkor kutyát se fogja érdekelni, persze ahhoz is idő kell, hogy "berobbanj". Szóval törekedj arra, hogy valami extra legyen benne, egy jó helyszín vagy egy nagyon fülbemászó zene amit "senki" se ismer, stb. Ez is szimpla marketing, nézd meg a sok követővel rendelkező musically-sokat és tanulj tőlük.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2017. máj. 9. 16:08
3/3 anonim válasza:
Ezt írtam egy másik kérdéshez:
Először is a tipikus mlys celebek: legyél qrvaszép, gazdag szülők lehetőleg, jó fények. Milán Szender meg talán Hollósi Jázmin az aki nem csak a külsője miatt futott be. Ha ismert akarsz lenni, de a fentiekben nem egyezett vmelyik veled, akkor tényleg nagyon jó videókat kell feltenned (megszerkezted a videót, pl twintransition)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!