Jogos kritikával illették a Metallicat?
én ottvoltam, kiemelt állóhelyen. nem volt az lagymatag. de ha valaki azt várja, hogy 50 éves emberek, ugyanazt a zenét, 20 év után is ugyanazzal a kirobbanó energiával játsszák el, az hülye. meg az is aki kiad egy valag pénzt koncertjegyre, azért ,hogy megnézze, hogy a zenekar összes tagja szigorúan azokat a hnagokat témákat játssza-e ami a stúdióalbumon rajta van. szerintem hihetetlen jó volt a koncert, nekem nagyon bejött, igaz vártam is rá nagyon, de minden rajongó nagyon okos. ha valaki azt mondja, hogy a loadtól eladták magukat , akkor aza a baj. ha idáig is ugyanazokat a témákat játszannák, akkor az lenen a baj, hogy semmi újat nem tudnak felmutatni. szerintem az összes album jó, csak st anger kicsit elvont, mindenki nagyon okos tud lenni kívülről. youtuben felraktak egy egész jó videót a day that never comesról, nézd meg és döntsd el. :
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!