Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Jogos kritikával illették a...

Jogos kritikával illették a Metallicat?

Figyelt kérdés

[link]

Nem voltam a koncerten, csak érdekelne, hogy tényleg lagymatag volt a show?

2010. máj. 15. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:

én ottvoltam, kiemelt állóhelyen. nem volt az lagymatag. de ha valaki azt várja, hogy 50 éves emberek, ugyanazt a zenét, 20 év után is ugyanazzal a kirobbanó energiával játsszák el, az hülye. meg az is aki kiad egy valag pénzt koncertjegyre, azért ,hogy megnézze, hogy a zenekar összes tagja szigorúan azokat a hnagokat témákat játssza-e ami a stúdióalbumon rajta van. szerintem hihetetlen jó volt a koncert, nekem nagyon bejött, igaz vártam is rá nagyon, de minden rajongó nagyon okos. ha valaki azt mondja, hogy a loadtól eladták magukat , akkor aza a baj. ha idáig is ugyanazokat a témákat játszannák, akkor az lenen a baj, hogy semmi újat nem tudnak felmutatni. szerintem az összes album jó, csak st anger kicsit elvont, mindenki nagyon okos tud lenni kívülről. youtuben felraktak egy egész jó videót a day that never comesról, nézd meg és döntsd el. :

http://www.youtube.com/watch?v=_vlUQqfE2WE

2010. máj. 15. 21:26
 2/3 Thurston ***** válasza:
Nem igazán értem ezt. Mármint régen is baromi sokat hibáztak. Úgymond klasszikus, sokat emlegetett koncertjeiken is simán képes a dob elcsúszni a gitároktól X számon keresztül. Ez olyan alapvető, kezdő zenekarokra (sem) jellemző hoba, hogy komolyan nem tudom hova tenni. Szóval tökre kíváncsi lennék, hogy mi alapján mondja valaki azt, hogy ez nem volt jó. Mert én jó Metallica koncertet még nem is hallottam/láttam.
2010. máj. 16. 00:23
 3/3 Metalheadproject válasza:
rammstein,rammstein,rammstein...a tököm ki van már belőlük.ám ez metallica,nem kiss.bármondjuk a lábdob tényleg hangos volt,a felszerelés meg ratyi,DE:élvezhető volt,és mentségükre új felszerelést használtak
2011. jún. 18. 07:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!