Ti melyik zenei műfajt utáljátok a leginkább és miért?
Konkrét műfajokat? Biztos van olyan, de a nevét sem tudom, mert annyira nem érdekel. Amit nagyon nem bírok, az a teljesen tartalmatlan szöveg és zene, pl. amit a rádióban hallani a népnek.
Mondjuk a popularitás és az igénytelenség között erős korreláció van.
Jelen, itt vagyok, szintén egy monoton, kimondottan kellemetlen, tuctuc, diszkó, dallamtalan gépzene utáló, és emellett amit nem bírok elviselni az a nagyonnigga, vagy gangsta rap, vagy hogy a jóistenbe hívják.
Az egyetlen előadó, aminél megbarátkoztam a rappel, az a Gorillaz. De egyébként ki nem állhatom.
Olyasmit ,mint a Justin Bieber
Meg a nagyon kemény metált
De viszont a Nu-Metált imádom!!
2 kedvenc együttesem: Linkin Park Limp Bizkit
A rockban nagzon sok különböző ágazat van, akik rockot szeretnek, azok közt mindig fogsz olyat találni, aki egyik rockot imádja, a másikat utálja.
Magyar példa. Tankcsapdát nagyon sokan szeretik. Pedig nem egy nagy zenei eresztés, az énekes hanga NULLA, szövegei viccesen komolytalanok, mégis sokan jónak tartják.
Ossian: énekesét rendszerint szidják énekhangja miatt, érdekes módon senki nem áll elő vele, hogy a Tankcsapda énekesének mennyire xar hangja van, pedig míg Paksi Endre énekhanga egy-egy esetben Vikidáléval vetekszik, sőt még hasonló is (!), addíg Lukács énekhanghja sehol sincs.
Rockban előfordul még eg-egy zenekaron belül is, hogy egyik szám értelmetlen csihipuhi, míg a másik ütemes, dallamos, lájtosabb.
De a didzsiben mi is van? Tucc tucc tucc meg tucc tucc tucc. Másik szám? Tucc-tucc tucc meg tucc.
Szóval utálom a tucctucczenét, ezenkívül a mostanság divatos nők nyöszörögnek, tanulják betűzni a szót, hogy U.M.B.R.E.L.L.A. ella ella a a umbrella a számot rogyásig nyomatták a rádiók, holott egy nagy nulla.
Lady Gagyi számai kicsit jobbak, de a pák-pák-pák-pák poker face-ről nekem egy tyúk kotkodácsolása jön át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!