Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti melyik zenei műfajt utálját...

Ti melyik zenei műfajt utáljátok a leginkább és miért?

Figyelt kérdés
Melyik az,a melyikből egy árva percet sem vagytok képesek végighallgatni, mert annyira zsörnyű, irritáló, és mi bosszant leginkább benne? Most kollektíve a műfajokra vagyok kíváncsi, nem specifikusan előadókra, tehát ne olyat írjatok hogy Justin Bieber meg Zámbó Jimmy, hanem pl. opera, death metal, italo disco, dubstep, pop és hasonlók. Mit utáltok leginkább és miért.

2017. máj. 4. 23:22
1 2
 11/19 Tom Benko ***** válasza:
96%

Konkrét műfajokat? Biztos van olyan, de a nevét sem tudom, mert annyira nem érdekel. Amit nagyon nem bírok, az a teljesen tartalmatlan szöveg és zene, pl. amit a rádióban hallani a népnek.

Mondjuk a popularitás és az igénytelenség között erős korreláció van.

2017. máj. 5. 21:56
 12/19 anonim ***** válasza:
13%
Azokat a műfajokat, amiket számítógépen szerkesztgetik a zenéléshez nem értők.
2017. máj. 5. 23:52
 13/19 anonim ***** válasza:
27%

Jelen, itt vagyok, szintén egy monoton, kimondottan kellemetlen, tuctuc, diszkó, dallamtalan gépzene utáló, és emellett amit nem bírok elviselni az a nagyonnigga, vagy gangsta rap, vagy hogy a jóistenbe hívják.

Az egyetlen előadó, aminél megbarátkoztam a rappel, az a Gorillaz. De egyébként ki nem állhatom.

2017. máj. 10. 12:04
 14/19 Tom Benko ***** válasza:
100%
@13: Nézz utána a horrorcore-nak. :)
2017. máj. 10. 12:18
 15/19 anonim ***** válasza:
94%
#14, miért? :D
2017. máj. 10. 12:36
 16/19 Tom Benko ***** válasza:
100%
@15: Mert rapből is van rengeteg féle, kicsit érdemes a látókört szélesíteni. Még a gangstarap sem pont az, amit nálunk annak hívnak.
2017. máj. 11. 08:15
 17/19 anonim ***** válasza:
91%
Jaah, hogy a horrorcore az valami rap féle. Ezt nem tudtam. Majd utána nézek. :D
2017. máj. 11. 18:36
 18/19 anonim válasza:
89%

Olyasmit ,mint a Justin Bieber

Meg a nagyon kemény metált

De viszont a Nu-Metált imádom!!

2 kedvenc együttesem: Linkin Park Limp Bizkit

2017. máj. 11. 19:55
 19/19 anonim ***** válasza:
95%

A rockban nagzon sok különböző ágazat van, akik rockot szeretnek, azok közt mindig fogsz olyat találni, aki egyik rockot imádja, a másikat utálja.

Magyar példa. Tankcsapdát nagyon sokan szeretik. Pedig nem egy nagy zenei eresztés, az énekes hanga NULLA, szövegei viccesen komolytalanok, mégis sokan jónak tartják.

Ossian: énekesét rendszerint szidják énekhangja miatt, érdekes módon senki nem áll elő vele, hogy a Tankcsapda énekesének mennyire xar hangja van, pedig míg Paksi Endre énekhanga egy-egy esetben Vikidáléval vetekszik, sőt még hasonló is (!), addíg Lukács énekhanghja sehol sincs.

Rockban előfordul még eg-egy zenekaron belül is, hogy egyik szám értelmetlen csihipuhi, míg a másik ütemes, dallamos, lájtosabb.

De a didzsiben mi is van? Tucc tucc tucc meg tucc tucc tucc. Másik szám? Tucc-tucc tucc meg tucc.

Szóval utálom a tucctucczenét, ezenkívül a mostanság divatos nők nyöszörögnek, tanulják betűzni a szót, hogy U.M.B.R.E.L.L.A. ella ella a a umbrella a számot rogyásig nyomatták a rádiók, holott egy nagy nulla.

Lady Gagyi számai kicsit jobbak, de a pák-pák-pák-pák poker face-ről nekem egy tyúk kotkodácsolása jön át.

2017. máj. 15. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!