Egy 10-20 W-os otthoni erősítőn van különbség a gyári Cort és az EMG hangszedő között?
Figyelt kérdés
Tudom hogy az EMG jobb, de egy ilyen kis erősítőn érezhető a különbség? Esetleg a gyári Cort hngszedőkről tud valaki valamit mondani?
kösz!
2010. máj. 15. 15:42
1/6 Thurston válasza:
Az EMG akkor jobb, ha van egy iszonyat durva fullcsöves felszerelésed, ahol a gitárod millió dolgon fut át. Ugyanis totál steril hangja van, jobban kijön az erősítők/effektek hangja. Így könnyen kitalálhatod, hogy nemjó erősítőn nem fog jól szólni.
2/6 anonim válasza:
ezt mindenhova beírja valaki. De csak bizonyos EMG hangszedőkre igaz ez. Főleg az aktívakra. Például, az EMG Hz szériának szerintem durva hangja van egy Boss effekt pedálok keresztül is.
3/6 anonim válasza:
Hát, a kérdésre az a szigorú válasz, hogy igen, van különbség. Te is hallani fogod.
4/6 A kérdező kommentje:
Egy cort evl z2-t néztem ki 67 ért, gyári hangszedővel, (ami ha jóltudom a cortnál már eleve minőség) viszont van 90 ért evl z4 EMG hangszedővel, tehát érdemes lenne még 20 ezret rászánni a z4 re?
Csak itthon használom és 15 w-os erősítőm van.
2010. máj. 15. 19:02
5/6 anonim válasza:
Megéri persze :) a Z4-es ritka jó :) És az Aktív emg-k tudnak szólni :) Torzítottan jó mert van bennük kraft rendesen de a Tisztájuk túl steril (de legalább a fát hallod :D)
6/6 anonim válasza:
Előző vagyok :) És a Z4 nagyon kényelmes és dögös is szóval ezért is megéri :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!