Meddig fog még zenélni a Red Hot Chili Peppers?
Ezt úgy értem, hogy meddig terveznek még zenélni. Nagyon szeretnék elmenni egy koncertükre, de nem tudom, hogy mikor lesz megint Budapesten. Szeptemberben sajnos nem tudtam elmenni több okból is: Nem vagyok még 18, szüleimmel pedig nem nagyon szerettem volna; sokba került; Pécsen lakom, ami kicsit messze van Budapesttől; egy szempillantás alatt elkeltek a jegyek, mind a két napra; szeptember 1. és 2. az tanítási nap volt :D
De elkanyarodtam a lényegtől. Azt szeretném megtudni, hogy ha nem jön közbe semmi, akkor mikor terveznek újra jönni Budapestre és meddig szeretnének zenélni.
Hát, ha már elmúltál 18, akkor érdemes összekapargatnod a pénzed, nagyobb valószínűséggel térnek be pl ausztriába. Az utazást könnyen meg tudod oldani, mert biztos hogy mennének oda többen is, illetve ha fesztivál keretén belül térnének ide, akkor nyert ügyed van, mert az nem télen lesz.
Remélhetőleg nem dobják fel a pacskert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!