Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az A38-as hajó koncertjein ki...

Az A38-as hajó koncertjein ki járt már?

Figyelt kérdés
Az M2-őn extra jó minőségben adják.

2017. máj. 2. 00:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Én, egyszer. De nem teljesen értem, hogy mi a célod a kérdéssel, a leírás meg csak jobban összezavart. :D
2017. máj. 2. 00:26
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Kiegészítem,

az érdekelne, hogy kinek milyen élménye volt a koncerteken.

Részemről a rock, vagy a jazz ami stílusban tetszik.

Ennél több stílus is.

Ezek az elsődlegesek.

Az egzotikus, különlegesek, amik nem feltétlen divat irányzatúak - is érdekelnek.

Olyan az A38-on kevesebbet látható.

Lehet, hogy volt, csak épp nem akkor, amikor belekukkantottam.

2017. máj. 2. 01:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Én pont egy rockkoncerten voltam, amikor voltam. A helyszín maga, meg a hangtechnika teljesen rendben volt. Amikor koncerten valaki balhézott, azt a biztonságiak eltávolították. Egyetlen problémám volt csak, hogy volt valami technikai fennakadás, ami miatt az egész show egy nagy késéssel indult, de nem tudok róla, hogy ez annyira jellemző lenne.

A felhozatalt illetően szerintem egyenesen a hajó netes elérhetőségeit nézzed. Ahogy eddig figyeltem, kb. minden stílusú előadó lépett már ott fel, egészen elvontak is. Pont a múltkor néztem videót egy A38-as Merzbow koncertről, érdekes lett volna, ha azt is közvetíti az M2. :D

2017. máj. 2. 02:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Életem egyik legjobb koncertje az a38on volt, persze ez nagyrészt nem a hajó érdeme:D De mindenképp hozzájárultak.

Amúgy tényleg nagyon sok zenei stílus és közönség fordul meg ott, egészen underground zenészek és viszonylag ismertebbek is, szerintem reális áron.

2017. máj. 2. 11:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyszer voltam ott egy EBM koncerten, teljesen jó volt, csak kevés volt a hely (avagy sokan voltak). Ár-érték arányban abszolút megérte.
2017. máj. 2. 19:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Az elmúlt években jó párszor voltam már ott koncerten. Szerintem elég széles a repertoárjuk, a hardrocktól kezdve a synthwaven át a világnezéig sokféle előadót láttam már ott fellépni :)
2017. máj. 3. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!