Az A38-as hajó koncertjein ki járt már?
Köszönöm a választ.
Kiegészítem,
az érdekelne, hogy kinek milyen élménye volt a koncerteken.
Részemről a rock, vagy a jazz ami stílusban tetszik.
Ennél több stílus is.
Ezek az elsődlegesek.
Az egzotikus, különlegesek, amik nem feltétlen divat irányzatúak - is érdekelnek.
Olyan az A38-on kevesebbet látható.
Lehet, hogy volt, csak épp nem akkor, amikor belekukkantottam.
Én pont egy rockkoncerten voltam, amikor voltam. A helyszín maga, meg a hangtechnika teljesen rendben volt. Amikor koncerten valaki balhézott, azt a biztonságiak eltávolították. Egyetlen problémám volt csak, hogy volt valami technikai fennakadás, ami miatt az egész show egy nagy késéssel indult, de nem tudok róla, hogy ez annyira jellemző lenne.
A felhozatalt illetően szerintem egyenesen a hajó netes elérhetőségeit nézzed. Ahogy eddig figyeltem, kb. minden stílusú előadó lépett már ott fel, egészen elvontak is. Pont a múltkor néztem videót egy A38-as Merzbow koncertről, érdekes lett volna, ha azt is közvetíti az M2. :D
Életem egyik legjobb koncertje az a38on volt, persze ez nagyrészt nem a hajó érdeme:D De mindenképp hozzájárultak.
Amúgy tényleg nagyon sok zenei stílus és közönség fordul meg ott, egészen underground zenészek és viszonylag ismertebbek is, szerintem reális áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!