Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Seventeen fanok! Mi a vélemény...

Seventeen fanok! Mi a véleményetek The8 (Xu Minghao) -ról?

Figyelt kérdés

2017. máj. 1. 13:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Minghao? Milyen Minghao-ról beszélsz? Én csak Thughao-t ismerek. lol

Az a gyerek tökéletes példája annak, ha valakinek 2 személyisége van :D Nagyon bírom, hogy játsza a cukit, amihez hozzá kell tennem nagyon jól megy neki, aztán megunja valakinek a hülyeségeit és leoltja :D Meg nem szabad elfelejtkezni a middle fingeres híres képéről sem :D Meg amikor Hoshi-t számon kérte abba a műsorban (IMMA :DDD), akkor én pont úgy reagáltam, mint a többi Seventeen tag...szakadtam a röhögéstől :D

Nagyon jól táncol, és B-boyozik, de azért hozzá kell tenni, hogy nem a legjobb hang a csapatban. Nem bántás, vagy lekezelés céljából írtam ezt, ez az én személyes véleményem.

Néha picit agresszívnek tűnik (célzok arra a 'veszekedésre' közte és Mingyu között), meg akaratoskodik néhanapján.

Ő az a tag akire szinte a legkíváncsibb vagyok, mármint ,hogy hogy viselkedik amikor egyetlen egy kamera se forog :D Szummázva, érdekes személyiségnek tartom, nélküle nem lenne Seventeen a Seventeen (ez vonatkozik az összes tagra). Viszont azt nagyon szomorúan vettem tudomásul, hogy azt hiszi (hibásan), hogy őt a rajongók nem kedvelik.

És neked kedves Kérdező, mi a véleményed róla, IMMA? :D

2017. jún. 23. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!