Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Presser Gábor La Baletta No.2...

Presser Gábor La Baletta No.2 című számát szokták játszani rádiókban?

Figyelt kérdés
Ha igen,melyikben,és milyen sűrűn ?
2010. máj. 14. 23:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Párszor hallottam annó a Sláger Rádióban, az utodját (Neo FM) nem szoktam hallgatni, így nemtudom játsszák-e. Ha a szám kell szólj, mert megvan!
2010. máj. 14. 23:52
 2/5 anonim ***** válasza:

bocsánat, de ezt muszáj:

http://www.youtube.com/watch?v=CA8IVCRSOWQ

Hajdanvolt sivár gyermekkoromat juttatja eszembe :) Én sem tudtam 23 éves koromig, hogy ez Presser.

2010. máj. 15. 03:59
 3/5 A kérdező kommentje:

Énis először Jean M. Jarre-re gondoltam,aztán amikor múlt vasárnap volt a Juventus-on,küldtem egy levelet a rádiósoknak,amiben kértem,hogy mondják meg a szám címét,vagy legalább az előadóját.Aztán olvasom a választ,és egyre csak hitetlenkedek,nem lehet h Presser G. játssza ezt a számot,amíg be nem másoltam YouTube-ra.Akkor aztán leesett az állam:D

Amúgy több mint fél éve kerestem ezt a zseniális számot.

Most már meg van MP3-on is,nem azért kérdeztem,csak rádióban olyan más hogyha egy kedvenc számot hallok.

Lehet majd egyszer-kétszer kérni fogom.:)

2010. máj. 15. 17:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja és véletlenül nem tudjátok,hogy koncerten elő szokta e adni ? Nem igaz,YouTube-on,meg semmilyen videómegosztón nem találtam Electromantic-os koncertet.:( Első válaszadó Neked nincs egy ilyen koncert DVD-d ?
2010. máj. 16. 20:10
 5/5 jozsi9308 válasza:
A MALÉV reklámzenéjét is ő írta a 80-as években.
2014. máj. 17. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!