Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szeretitek a Fall out boy-t,...

Szeretitek a Fall out boy-t, Panic! At the disco-t? Ha igen, mi a kedvenc zenétek tőlük?

Figyelt kérdés
Nekem a Fob-tól az I don't care, és a P!atd-tól a Nicotine, vagy az I write sins not tragedies😃

#Panicatthedisco
2017. ápr. 28. 19:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Fob-tól Centuries , másikat annyira nem ismerem
2017. ápr. 28. 19:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Fall Out Boy-nak inkább a régebbi számait bírom, az újabbakat is elhallgatom, ha úgy van, de magamtól nem szoktam őket elővenni. Kedvencem tőlük a Snitches and Talkers Get Stitches and Walkers.

A P!atD-tól meg, persze, megvan az I Write Sins not Tragedies, meg a Ballad of Mona Lisa, de szerintem inkább az újabb korszakából vágok a több dalt. Kedvencem a Girls Girls Boys.

2017. ápr. 28. 23:13
 3/8 anonim ***** válasza:
P!ATDtól kb mindent szeretek, de kedvencem a Nicotine 😍😍
2017. ápr. 29. 13:41
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat💜

A napokban jött ki a Fall out boy új zenéje, a Young and Meance. Nekem rögtön megtetszett😍 Nektek mi a vélyeményetek róla?

2017. máj. 2. 17:35
 5/8 anonim válasza:
100%

FOB-tol regebbieket es az ujakat is nagyon szeretem😍 a young and a menace egyszeruen fantasztikus szerintem😍😍😍

A P!ATD-tol pedig az osszes album osszes szamat imadom😍😍😍😍❤❤❤

2017. jún. 26. 13:13
 6/8 A kérdező kommentje:
5.😍😍❤❤
2017. aug. 17. 00:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Rengeteg kedvenem van mindket bandatol, szoval elegge nehez lenne valasztanom😏😄

Deee TOP 5 jelen helyzetben💕:

FOB : Uma Thurman ; Dance, Dance ; Where did the party go, Hold me tight or don't, The last of the real ones

P!ATD: Don't threaten me with a good time, High Hopes, Crazy=Genius, Emperor's new clothes, Victorious

Amugy a FOB-t ismerem regebb ota, es a P!ATD-t rajtuk "keresztul" talaltam meg nem reg, a hozzajuk hasonlo zenekarok kozott, es ugy orulok nekii😍😍

2018. aug. 27. 01:12
 8/8 anonim ***** válasza:

FOB: The Kids Aren't Alright

P!ATD: Death Of A Bachelor

2018. nov. 21. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!