Mi ennek a rap zenének a címe?
Nemrég hallottam Youtubeon, meg mintha a rádióban is lett volna, de nem tudom már, melyik csatornán. Egy sötét hajú fehér rapper nagyon gyorsan rappelt benne, de nem Eminem volt az, de a hangja eléggé hasonlított rá. Meg az arca is egy kicsit szerintem. Az énekesnek sötét színű (meg nem mondom most, hogy fekete vagy sötétbarna) haja van, a szemszínét nem figyletem, de asszem barna vagy kék. Eminemhez hasonlít az arca szerintem, a bőre a srácnak asszem kicsit kreolos, és normál testalkatú a srác. A dalból csak annyira emlékszek, hogy ,,Not me, can't hold me down'', és olyan stílusú volt, mint a Without Me, a Downtown, vagy a My Band. Nem tudom mikori dal lehet, de kicsit régebbi szerintem. És asszem egy másik srác is énekel benne, de ez nem biztos.
Elég sok infót leírtam, remélem sikerül felismerni nektek.
Volt benne olyan rész, amikor a villanyoszlopnál rappel a srác egy másik csávónak.
Az a rész, amit a kérdés leírásában írtam, az akkor van az a jelenet a klipbn, mikor azt énekli a csávó.
És a raéfrénben magas hangon énekel ő vagy valaki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!