Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a rap zene címe?

Mi a rap zene címe?

Figyelt kérdés

A suliban az osztálytársakkal hallgattunk egy rap zenét, ami valószínűleg idei, mert pár hónapja jött ki, most lett menő. Valószínűleg néger rapper énekli a hangából ítélve. Monoton módon mondja a szöveget, de ezt jó értelembe értsétek. Jól rappel, csak kicsit lassabban. A dalt hasonló stílusú előadó énekli, mint a Migos, Fetty Wap, Denzel Curry, Future vagy O.T. Genasis.

Valami olyat mond benne a srác, hogy ,,People told me echo, me echo'', de lehet, hogy csak én hallottam valamit félre.

Ha valaki tudja a címét, vagy van tippje, akkor írjon!

2017. ápr. 15. 20:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Oki, de azóta hallottam már Musical.ly-n a dalt, és valami olyat mond benne igazából, hogy ,,I'm a daddy'', legalábbis én úgy hallottam. Hasonló dal, mint a Pull The Trigger.
2017. aug. 13. 11:36
 12/12 schwagy ***** válasza:
Migos-Slippery?
2017. nov. 19. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!