Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Lady Gaga számai káros hatássa...

Lady Gaga számai káros hatással vannak a gondolkodásunkra? Nem lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a zenéjét, csak több helyen is olvastam, hogy eléggé befolyásolják az agyműködést, meg hogy sátánisták a dalai és rossz irányba sodornak. Igaz ez? Ha nem vagyunk nagy fanatikusok akkor is ugyanúgy hatnak ránk a zenék?
2017. ápr. 13. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Lady Gaga mint satanista? Te mondd, milyen szekta ujsagjat olvasod, amiben ezt irjak???
2017. ápr. 13. 22:32
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Úgy a köcsög baloldaliak olyan szöveget adnak a számainak amivel manipulálnak.
2017. ápr. 14. 08:38
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
A te agyműködésedet már befolyásolták azok, akiknél ezt olvastad. Mert elhiszel minden hülyeséget.
2017. ápr. 14. 10:45
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
A te agyműködésed már rosszabb nem lehet, szóval neked mindegy...
2017. ápr. 14. 11:28
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
Aki ezt a béna szöveget beveszi annak már nem tudnak rontani az agyműködésén.
2017. ápr. 14. 13:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj a dalaival. Az tény hogy van egy tipikus stílusa ami sztem tényleg nagyon jó de nincs vele semmi baj
2020. márc. 26. 17:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Lady Gaga egy szép nő!
2020. márc. 28. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!