Lady Gaga számai káros hatással vannak a gondolkodásunkra? Nem lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a zenéjét, csak több helyen is olvastam, hogy eléggé befolyásolják az agyműködést, meg hogy sátánisták a dalai és rossz irányba sodornak. Igaz ez? Ha nem vagyunk nagy fanatikusok akkor is ugyanúgy hatnak ránk a zenék?2017. ápr. 13. 22:12
1/7 anonim válasza:
Lady Gaga mint satanista? Te mondd, milyen szekta ujsagjat olvasod, amiben ezt irjak???
2/7 anonim válasza:
Úgy a köcsög baloldaliak olyan szöveget adnak a számainak amivel manipulálnak.
3/7 anonim válasza:
A te agyműködésedet már befolyásolták azok, akiknél ezt olvastad. Mert elhiszel minden hülyeséget.
4/7 anonim válasza:
A te agyműködésed már rosszabb nem lehet, szóval neked mindegy...
5/7 anonim válasza:
Aki ezt a béna szöveget beveszi annak már nem tudnak rontani az agyműködésén.
6/7 anonim válasza:
Nincs semmi baj a dalaival. Az tény hogy van egy tipikus stílusa ami sztem tényleg nagyon jó de nincs vele semmi baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!