Mit jelent az, hogy zörgő bundok?
Én nem ajánlom, hogy sérült hangszert vegyél. Az esztétikai hiba nem probléma, de ennek a nyakával is gáz van, gondolom rossz a fogása vagy elég gyorsan el fognak neked mászni a hangok (már ha egyáltalán jól be lehet hangolni). És emellé zörögni is fog, mikor játszol. Őszintén szerintem egy 5000 ft-os teszkós gitárral is jobban járnál.
De ha mindenképpen ehhez ragaszkodsz, legalább menj el és próbáld ki, mielőtt megveszed.
A zörgő bundok azt jelentik, hogy ebben az állapotban kb. használhatatlan. Minimum egy bundsíkolás szükséges lehet, ami viszi is az árengedményt, rosszabb esetben a gitár új áráért megjavítanák, még rosszabb esetben javíthatatlan.
Ettől függetlenül érdemes nézegetni a B-stockos ajánlatokat, tavaly vettem a lányomnak egy 30ezer körüli 3/4-es klasszikus gitárt 3500 ft körül, a húrlábból volt kitörve a csontot (műanyagot) tartó rész, a kitört darab is megvolt, csak vissza kellett ragasztani. Azóta is használatban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!