Milyen elektromos gitárt ajánlotok elsőnek?
Féléve elkezdtem akusztikuson játszani és szeretnék elektromoson is.Egy weboldalon találtam egy olcsóbb gitárt, ami jó lehet, de sajnos nem értek hozzá. [link]
Továbbá erősítőből milyet ajánlotok? Megbízhatok-e egy olcsóbb 10-15e forintos Marshall erősítőben, vagy azok nem olyan jók?
Ha már Cort akkor egy CR50 legyen a minimum, használtan 20ért, újonnan 50ért lehet venni
kombót sem vennék 40 alatt biztos
A linkelt gitárt nem ismerem, ezt először ki kell próbálni mindenképp. A Cortok alapjában véve nagyon is jók, de az ennyire alacsony árkategóriás gitároknál érthetően van egy kis gyanakvás az emberben. Szóval: PRÓBA :)
Erősítőkben a kis szobadobozok (10-15-20 wattosak), peavey, laney, marshall, vox, cube mind jók, merem ajánlani.
Kérdésre: rengeteg jó gitár van a piacon, olcsón! 70 ezer körül már nagyon jó gitárokat vehetsz. Ajánlom figyelmedbe a Squier gitárokat. Hasonlóan a Corthoz, remek ár-érték arány...
Kezdő gitárnak Squier-t ajánlanék én is, szerintem jó ár-érték arányuk van. Illetve még a SX-et, azt pedig azért mert jó tuningalap.
A Marshall kis erősítői nem igazán jók, legalábbis nekem nem jöttek be. A VOX Pathfinder sorozat elég jó, vagy a Laney kis 30W körüli kombói.
Szívesen!
De ahogy Waff is írta PRÓBA.
Ha van rá lehetőség ki kell próbálni, mind a gitárt mind az erősítőt, mert pl. lehet az a hangzás ami nekem a Laney-nél bejön mondjuk egy Squier stratoval, elképzelhető hogy neked másféle kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!