Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen elektromos gitárt...

Milyen elektromos gitárt ajánlotok elsőnek?

Figyelt kérdés

Féléve elkezdtem akusztikuson játszani és szeretnék elektromoson is.Egy weboldalon találtam egy olcsóbb gitárt, ami jó lehet, de sajnos nem értek hozzá. [link]

Továbbá erősítőből milyet ajánlotok? Megbízhatok-e egy olcsóbb 10-15e forintos Marshall erősítőben, vagy azok nem olyan jók?

2017. ápr. 12. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha már Cort akkor egy CR50 legyen a minimum, használtan 20ért, újonnan 50ért lehet venni

kombót sem vennék 40 alatt biztos

2017. ápr. 12. 20:24
 2/6 Waff ***** válasza:

A linkelt gitárt nem ismerem, ezt először ki kell próbálni mindenképp. A Cortok alapjában véve nagyon is jók, de az ennyire alacsony árkategóriás gitároknál érthetően van egy kis gyanakvás az emberben. Szóval: PRÓBA :)

Erősítőkben a kis szobadobozok (10-15-20 wattosak), peavey, laney, marshall, vox, cube mind jók, merem ajánlani.

Kérdésre: rengeteg jó gitár van a piacon, olcsón! 70 ezer körül már nagyon jó gitárokat vehetsz. Ajánlom figyelmedbe a Squier gitárokat. Hasonlóan a Corthoz, remek ár-érték arány...

2017. ápr. 13. 05:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Kezdő gitárnak Squier-t ajánlanék én is, szerintem jó ár-érték arányuk van. Illetve még a SX-et, azt pedig azért mert jó tuningalap.

A Marshall kis erősítői nem igazán jók, legalábbis nekem nem jöttek be. A VOX Pathfinder sorozat elég jó, vagy a Laney kis 30W körüli kombói.

2017. ápr. 13. 16:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, remélem jók a tanácsok :)
2017. ápr. 13. 17:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Szívesen!

De ahogy Waff is írta PRÓBA.

Ha van rá lehetőség ki kell próbálni, mind a gitárt mind az erősítőt, mert pl. lehet az a hangzás ami nekem a Laney-nél bejön mondjuk egy Squier stratoval, elképzelhető hogy neked másféle kell.

2017. ápr. 13. 23:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha megteheted egy ezeknél komolyabb vintage v6, vagy v100 válassz és egy legalább 60w fullcsöves erősítőt. Vannak használtan jó hangú Laney klipp, supergroup...)
2017. ápr. 14. 04:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!