Élvezhető így egy koncert?
A nyári Green Day Koncertre megyek (Papp László), de mivel nem nagyon volt/van pénzem (ezt is épphogy összetudtam kaparni hónapok alatt), így csak a leghátsó szektorba tudtam legfelülre venni jegyet. Tisztába vagyok azzal hogy, élőben aligha fogom őket látni, mármint nagyon piciben. De ugye azért lesznek kivetítők? És attól még azêrt hangos lesz ott is a zene ugye? Valamennyire legalább meglesz az "uristen itt vagyok" êrzés olyan távolról?:/ Volt már valaki egy koncerten ilyen helyen? Illetve mivel ez ülőhelyes, és ên nagyon szeretek hangosan, üvöltve énekelni, illetve kicsit táncolni, lesz rá lehetőségem?:'D valamennyire legalább.
Kissê tartok attól hogy csalódni fogok.
Én szerencsére kiemelt álló szektorba megyek, a barátnőm viszont egészen hátul, talán ülőszektorba vett jegyet. Szerintem mindkét helyről élvezni fogjuk, hiszen ez Green Day!! :D Biztosan jó lesz onnan is, és szétnyomni sem fognak, abban biztos lehetsz. :D
3 hét múlva találkozunk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!