Mi a véleményetek Zámbó Jimmyről?
én a klasszikustól a metálon át a hip-hopig mindent szeretek, még a popot is(Wham,Michael Jackson, hasonló kaliberek) de Jimmytől jó ha nem vérzik a fülem
A youtubeon megtalálható hardcore remixeket viszont elviselem:) annyira röhejes hogy az hihetetlen
Az, hogy olyan hangja volt, mint egy himringyónak, amikor
tökön rúgták. Hát ebből is látszik, hogy a hapsi nem volt
éppen a szívem csücske. Jó én hard rock-os, heavy/power/thrash metalos v-ok...
Szerintem nagyon tehetséges ember volt, a zenéi kimondottan nekem sem tartoznak a kedvenceim közé, nem is gondolom, hogy kedvelni kellene ezt a mūfajt, sokkal inkább átérezni.
Sok érzelmet, igazságot visz a dalaiba.
Mint ember elsõre ridegnek tūnik, régebbi interjúkban látszódik, hogy eléggé mesterkélt, zárkózott a karaktere.
Ennek ellenére a színpadon mindig nagyot szól a hangja, egyediek a dalai, az elõadásmódja.
Mondhatja bárki rá, hogy flúgos volt, lelõtte magát, sokat képzelt stb, de ez nem igaz.
Anyukámnak sokáig a nagy kedvence volt, nem sokkal messzebb laktak tõlünk, volt szerencséje élõben beszélgetni vele.
Elmondása szerint, sokkal nyitottabb ember volt, mint ahogyan a tévében láthattuk, sokkal többet nevetett, nem volt elszállva magától.
Igaz kissé beszédhibás, amíg a dalaiban tisztán énekel, a beszéd közben eléggé hadar, furcsán fogalmaz.
Szerintem ettõl függetlenül okos ember volt, értelmes gondolatokkal.
Talán kissé titokzatos, ahogyan a halála is az volt, de akármi is történt, biztos vagyok benne, hogy egy óriási mūvésszel lett kevesebb a magyar zeneipar.
Sokan nagyképūnek tartották, būnözõnek, tehetségtelennek, de azt elfelejtették, hogy még volt olyan ember, aki mindféle design és giccs nélkül, nemes egyszerūséggel kiállt a színpadra és elènekelte ami érez..
Szerintem itt kezdõdik az, hogy valaki ÉNEKES!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!