Melyik eurovíziós sláger a kedvenced akármelyik évből?
Mans Zermerlow - Hero
Sergey Lazarev - You Are The Only On
Euroband - This Is My Life
Loïc Nottet - Rhythm Inside (Belgium) 2015
Margaret Berger - I Feed You My Love (Norway) 2013
Goodbye to Yesterday - Estonia (2015)
Aysel & Arash - Always (2009
Nekem a magyarok is tetszettek az utóbbi években, Wolf Kati, Compact Disco, ByeAlex, Kállay Saunders András.
Mivel vajdasági vagyok a szerbekből Marija Šerifović - Molitva, Jelena Tomašević - Oro, Željko Joksimović - Lane moje, Nije ljubav stvar
A felejthetetlen Ruslana- Wild dances and Helena Paparizou- Number one
Dansevise (Dánia, 1963) (az elóadót nem tudom)
Brødrene Olsen- Fly of the wings of love (Dánia, 2001)
Željko Joksimović- Lane Moje (Szerbia és Montenegró, 2004)
Severina- Moja Štikla (Horvátország, 2006)
Erik Saade- Popular (Svédország, 2011)
Loreen- Euphoria (Svédország, 2012)
Samo Sampioni (Bulgária, 2013)
Emelie de Forest- Only Teardrops (Dánia, 2013)
Paula & Ovi- Miracle (Románia, 2014)
Tanja- Amazing (Észtország, 2014)
Nálam ez a 10 dal az örök kedvenc, de tudnék még kb. 20-at írni.
Egyiket sem hallgatom, felejthetőek. Talán a régiek nem, de akkor még nem követtem, szóval nem számítom bele. Mit tudom én pl. ABBA Waterloo meg ilyenek. Na az nem semmi, igazából belőlük elég nagy szám is lett, nem csak a fesztivál idejére szólt az egy darab slágerük.
Viszont, ahányszor feljön az eurovízió, nekem ez jut eszembe. Nem azért mert olyan jó, meg kedvenc, meg hallgatni se szoktam, de nekem ez beleégett az agyamba. A látvány, meg a zene. Annyira szar, hogy az már jó. Az biztos, hogy ezt nem lehet elfelejteni, ha valaki látta, örökre kísérteni fog. Szóval ebből a szempontból elég ütős egy ilyen helyre. És még csak nőnek se kellett neki öltözni hozzá. Sőt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!