Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Bts Fanok! Nektek ki a kedvenc...

Bts Fanok! Nektek ki a kedvencetek, és miért? Csak értelmes választ kérlek! 😀😊

Figyelt kérdés
Nekem Jimin

2017. márc. 27. 18:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Kérlek haggyátok egymást !!!!
2017. márc. 30. 13:20
 12/18 anonim ***** válasza:
13%
Most egyikben engem pontoztatok le pedig azt a kommentet még annak szántam, akinek már törölték a hozzászólását, na mindegy😂
2017. márc. 31. 15:24
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Kitöröltétek a hosszú mondandómat, ti kínai szeretők!

Tudjátok mennyibe telt míg leírtam, hát így kommenteljen az ember!

Jimin 100szor sőt 1000rel jobb mint a többi csíkszemű.

És kedves kérdező betegelted direkt a szerelem szót, ő az enyém és enyém is marad . Nem érdekel mit gondoltok ti kuki kedvelők.

Ti nem vagytok igaz fanok, csak kínai szeretők :D xD

2017. ápr. 8. 12:06
 14/18 anonim ***** válasza:
54%
#13-as ítélkezz más felett. Mi az, hogy nem vagyunk igazi fanok? Inkább te nézz magadba!Kìnai? Ugyan, az koreai.
2017. ápr. 8. 12:09
 15/18 anonim válasza:
63%
Suga! Nagyon az elején mikor még alig tudtam megkülönböztetni őket, Tae volt a kedvencem, de akkor még csak Rap Mont és Sugát ismertem fel, úgyhogy áttértem Yoongira. Mára már el sem tudom képzelni, hogy más legyen a biasom. Először a cuki énje fogott meg, aztán rátaláltam az "Agust D" énjére, és imádom. Sugát nem lehet nem szeretni! A személyisége, a kinézete... meg minden, nincs rá különösebb ok, hogy miért ő a kedvencem, csak az és kész! :D
2017. ápr. 8. 12:57
 16/18 A kérdező kommentje:

#13 hallod takarodjál már v,mi a rákról beszélsz kiscsillag??

Jimin nem lesz egyikünké sem mivel van egy kis korkülönbség és nem is lakunk túl közel hozzájuk!

A másik meg "kínai szeretők" ??

Ember ha akkora fan vagy akkor tudnod kéne ,hogy ők KOREAIAK!!

Ja és elmondásod szerint legalábbmi a szeretőik vagyunk Te meg csak mondod a magadét a nagyvilágba!4

Ha minden A.R.M.Y. elkezdeni veszekedni egymás biasán akkor mindenki ölné a másikat !!!

Hülyeség rajtuk összeveszni hiszen Nagyon távol vannak tőlünk mindenhogyan !!

Pusszancs

2017. ápr. 9. 17:26
 17/18 anonim ***** válasza:

Aki írta nekem azt a gyűlölködő levelet privátba, üzenem annak a kedves kis drágaságnak , hogy rohadjon ki a bele annak a kis lyuknak!

Édesem , te lent vagy és lent is maradsz!

Na pá drááága.

2017. ápr. 10. 09:14
 18/18 Springtrap-girl ***** válasza:

Suga ^~^

Mert olyan cukiii ♡♡

2017. ápr. 14. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!