Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitárról vélemény?

Ördögfióka kérdése:

Gitárról vélemény?

Figyelt kérdés
[link]

2017. márc. 27. 14:49
 1/5 anonim ***** válasza:

kínai, olcccó , vacak...

Használtan ennyi pénzért bla bla bla....

2017. márc. 27. 15:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Első, elárulom hogy manapság a 200ezres LTD-k, Schecterek, Epiphoneok, Ibanezek többségét is Kínában gyártják. Persze mindezt költséghatékonyságból teszik de ennek ellenére azért az évek során ott is fejlődik a technika, a nagyobb gyártók esetében komoly minőségellenőrzés van tehát például egy 400-as LTD esetében nem hiszem hogy túl nagy gond lenne a minőséggel, maximum idegesítő hogy a fej hátulján a china vagy indonesia felirat van, mert hát ugye ennyi pénzért már elvárná az ember hogy legalább koreai legyen.

A kérdező által linkelt gitár még nem az az árkategória amiért sokkal jobbat kap használtan. Persze ki lehet fogni valami nagyon jó vételt úgy szökőévente egyszer, de ha így nézzük ilyet is biztos lehet venni használtan fele ennyiért.

Amúgy maga a gitár mahagóni test, fix húrláb nem tűnik rossz választásnak, az összeszerelés minősége kérdéses mert a GIO szériáról még nem sok jót hallottam eddig, de érdemes lehet kipróbálni és saját véleményt alkotni.

2017. márc. 27. 18:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Előre bocsátom, hogy hobbizenész voltam/vagyok, és az Ibanezzel elfogult vagyok, úgyhogy nem biztos hogy mérvadó a véleményem.

Nekem az első gitárom egy sokkal olcsóbb (igaz, használt) Ibanez volt, a mai napig megvan. Kis tuning az elektronikában, megfelelő erősítő és pedalboard alá, és borzalmasan erős hangja van. Hardware részről nem volt vele problémám.

2017. márc. 28. 07:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az 1. válaszadónak a tartalmas választ! Nem kezdő gitáros vagyok, de eddig b.c. Rich-em volt, és most valami kevésbé ilyesztőt akarok venni, szóval nem az ára, inkább a kinézete miatt érdekel, valamint jó márka, és a leírás alapján nem tűnik rossznak.
2017. márc. 28. 20:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem közel ugyanennyiért kapsz hangszerboltban is, és ott ki is tudod próbálni. Akkor más inkább vedd meg boltból. Bár vidéken ez problémás.

Nem próbáltam ibanezt, de nem tűnik rossz vételnek ebben az árban.

2017. márc. 29. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!