Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan tudnám megoldani?

Hogyan tudnám megoldani?

Figyelt kérdés

Felvettem egy program segítségével több zenét, ami szét is darabolja fel ismeri albumra és előadóra pontosan a zenét.

Ezzel nincs is baj, csak olyan 300 zenét vettem fel... 1,5 napig ment ez az egész.. és alacsony lett a "hangereje" szóval ha páldául a "SERATO DJ" be-be töltöm hiába tekerem a potit koppig akkor épp hogy bevillan a piros jel ugye... és fél állásnál már ott kellene "döngetnie" szóval, olyan programot keresnék, amibe ha egyszerre betöltök akár 10 akár 300 számot, akkor a hangszintet növelni lehetne... mert alap a programon belüli ütem sávocskák, is jóval keskenyebbek ez álltal, ami néha nem is baj, hisz alap el kell hagyni annak a nézegetését és csak a fejesből keverni. próbáltam keresni ilyen programot de nem találtam.

#zene #HANGERŐ NÖVELÉS
2017. márc. 26. 09:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Akármelyik DAW képes rá, olyan módon, ahogy azt te megvalósítod.

Én is használok felvevő programot, ami viszont ugyanazt a hangerőt produkálja, mint az eredeti hang...de sosem jutna eszembe komplett zenéket összelopkodni vele. Képzelem milyen minőségűek lehetnek.

2017. márc. 26. 13:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Eleg összetetten csinálom szóval 364kb/s-ak. Annyi mivel elbasztam a felvételkor a hangerő normálisan hozzá állítani. Már újra vettem az egészet amúgy, normális beállításokkal. De azért köszönöm.
2017. márc. 31. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!