Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért van Magyarországon...

Miért van Magyarországon ennyi "sztár", önjelölt sztárjelölt, akiknek szinte f. ngjuk sincs arról, hogy mi az az énektudás?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a No Thanx-re, akiknek elég hamar lecsengett a nagy hírnév, aztán az a Rami, akinek hangja a habokban, az a Hien vagy ki, aki csak szimplán röhejes, aztán Dundika:D...ez a BNF, SP-is sokat nem tud, Győzikéről ne is beszéljünk...:D...Meg vannak még nagy új magyar tini önjelöltek...Lola is...Na de folytathatnám reggelig, de csak én kapok ezektől idegbajt? Remélem nem vagyok egyedül...18/L
2010. máj. 11. 20:44
 1/4 anonim válasza:
100%
Ez kell a népnek,de ne aggódj mindegyik 1-2 éven belül sehol sem lesz.
2010. máj. 11. 20:54
 2/4 A kérdező kommentje:
De, akkor is olyan idegesítő...Ennyi erővel fogom magam, a semmi hangommal, és nekiállok csinálni egy(mint a nálunk élő, Cuki vagyokXD) biztos mindenki tudja ki az, és akkor én is benne leszek a tv-ben, leégetem magam, és kb ennyi..Ez nekik vajon miért jó?:S
2010. máj. 11. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Azert, mert sajnos a tobbseg igenytelen zenere vagyik, es az egyetlen oka, hogy futtatjak ezeket az idiotakat a penz. Minel tobb gyerek nezi a Viva-t,annal nagyobb a bevetel. Egyebkent sajnos a negativ kritika is (mint ez a kerdes) meg tobb beszedtemat nyujt ezekerol a barmokrol es mar meg is van amit akartak a producerek.
2010. máj. 11. 21:39
 4/4 Daweee000 ***** válasza:
sz@rni rá, nem kell Vivát nézni és nem találkozol vele. Ezt a fajta zenét olcsó előállítani, az igénytelen ***-t, ezt csinálják, a nép meg megszokja, és szépen lassan igényli ezt az igénytelenséget, és itt halt meg a ZENE.
2010. máj. 12. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!