Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mivel kezdjem ha DJ szeretnék...

Mivel kezdjem ha DJ szeretnék lenni?

Figyelt kérdés
Nagy álmom hogy DJ legyek de nem tudom hol is kezdjem. Úgy döntöttem belevágok de ha jól tudom ez nem az a szakma amit ki tudok tanulni egy iskolában az elejétől a végéig. Türelem, szorgalom és tanulni akarás megvan hozzá. Tudnák tippeket adni vagy ajánlani valamit a neten ami segíthet a kezdéshez?

2017. márc. 20. 04:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Zeneiskolával kezdd. Nem vicc vagy oltogatás.
2017. márc. 20. 06:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb dj tényleg tud legalább egy hangszeren játszani és tisztában van a zenei alapokkal.

Ismerned kell hozzá több ezer elektronikus zeneszámot, több mixer program és keverő pult használatát.

2017. márc. 20. 07:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Kezdésnek megtanulhatnál érthetően, választékosan fogalmazni.

(pl. az utolsó mondatodat értelmesen leírni) :/

2017. márc. 20. 07:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nő vagy, akkor elég ha úgy nézel ki mint egy k****.
2017. márc. 20. 17:56
 5/6 anonim ***** válasza:
57%
Rakj be egy zenét, és hopp, máris DJ vagy.
2017. márc. 21. 22:00
 6/6 anonim válasza:
Szerintem legjobb, ha letöltessz egy ingyenes dj programot pl: Virtual DJ es probalgatod magad vagy beruhazol egy kezdo midi controllerre:)
2017. ápr. 16. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!