Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mr. Busta hogyan lett ennyire...

Mr. Busta hogyan lett ennyire sikeres?

Figyelt kérdés
SOK olyan magyar rapper van, aki sokkal tehetségesebb mint ő, mégis őt hallgatják a legtöbben. Hogy lett ilyen sikeres?

2017. márc. 17. 16:06
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

@RTM Fan26

Látszik hogy mennyire csak az RTM színvonalát ütöd meg. Ahelyett hogy tényleg valami való érvel állnál elő, elkezdesz a kérdezővel személyeskedni.

2017. márc. 19. 09:53
 22/34 A kérdező kommentje:
Így van.
2017. márc. 19. 13:35
 23/34 anonim ***** válasza:
0%
Először is ...busta nem gyógyszerfüggő...!Másodszor meg nem kell lezsólní és higgyétek csak el hogy hallgatják 13 évesnél idősebbekis...és nem kell fikázni..valaki ezt szereti...én se szólom le a te zenei izlésedet..
2017. ápr. 5. 16:30
 24/34 A kérdező kommentje:
Nekünk is ugyan az a zenei ízlésünk mint neked: A rap zene. Csak mi a jó rappet hallgatjuk..
2017. ápr. 6. 19:57
 25/34 anonim ***** válasza:
26%
ha jó rappet hallgatnátok akkor tudnátok hogy ki az a mr busta..meg szeretnétek....
2017. ápr. 16. 17:25
 26/34 anonim ***** válasza:
69%
Ha mást is hallgatnál akkor tudnád hogy gagyi.
2017. ápr. 16. 20:11
 27/34 A kérdező kommentje:
2Pac, Eminem, The Game, N.W.A., The Game, Notorious B.I.G., Rick Ross, Bloose Broavaz, Killakikitt, Day. Na ez a jó rapzene, nem az undorító busta..
2017. ápr. 16. 20:18
 28/34 anonim ***** válasza:

Szerintem nem sikeres. Csak voltak polgárpukkasztó dalszövegei és erre megy a nép.

Nekem a sikeres előadó ott kezdődik ahol a művész munkáját a kortársak és a mainstreem hallgató közönség elismeri egy bizonyos stílushatáron belül.

Nem sikeres az akinek a produktuma alá a youtube-on az megy, hogy "pukta b*zi. Az csak szimplán felkapott.

Főleg, hogy mostanában már nem is hallok felőle semmit.

2017. jún. 21. 13:49
 29/34 anonim válasza:

Van valami célja is a kérdésednek, vagy csak azért írtad ki, hogy utálkozhass, és leírd minden válaszolónak, hogy szerinted milyen sz*r Busta, és kik a jó rapperek?

Elmondhatod százszor, ezerszer is, csak magadat járatod le...

Hallgasd amit jónak tartasz, és ne szólj le másokat, mert eltérő a zenei ízlésük!

2017. aug. 24. 20:28
 30/34 A kérdező kommentje:
Nem azért :D. Hanem mert tényleg nem értem hogyan lehetett sikeres, miközben egy kalap sz@r.
2017. aug. 25. 16:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!