K-poperek! Szerintetek menjek a májusi B. A. P koncertre?
Na szóval ugye lesz május 7.-én B.A.P koncert pesten. És nemtudom eldönteni, hogy menjek-e vagy sem:D
A B.A.P benne van a top 10 kedvenc fiúbandámban(pontosan a 8.kedvenc bandám). A Block B koncertre nem mentem el, aztán jól meg is bántam:( Olyan rossz volt nézni a youtube videókat a koncertről, és közben átkozni magamat, amiért nem mentem el... A Block B egyébként a 7. kedvenc bandám.
Szóval a helyzet az, hogy két lehetőségem van:
1.elmegyek a koncertre sima jeggyel
2.nem megyek el a koncertre és gyűjtögetem a pénzem, hogy ha a Bts (leges-legkedvencebb bandam<3) jön M.o.-ra, VIP jeggyel tudjak menni a koncertre:D
Szerintetek?
Ja és még egy kérdés: Szerintetek sima jeggyel megéri elmenni? Vagy alig fogok látni valamit? :/ Valaki volt a Block B koncerten sima jeggyel?
Válaszokat előre is köszi^^
Szerintem kár lenne kihagyni. Amekkora élményt nyújtott a block b, a b.a.p se lesz rosszabb szerintem, sőt!! Olyan emberek jöttek velem block b-re, akik nem kifejezetten szerették a bandát...majd hallották őket élőben és tátva maradt a szájuk. (én mondjuk bbc is vagyok, szóval nem meglepő, de egy csodaként éltem meg)
Ha benne van a top10-ben mindenképp ajánlom, hogy menj el. Szerintem, ha már itt a lehetőség rá akkor miért is ne? Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy megéri. Nekem az exo az ultimate bandám, viszont meg nem fordult még a fejemben, hogy azért, mert arra gyűjtök kihagyjak egy ilyen lehetőséget...Az egy másik persely:DD ..Halmozd az élményeket, mindenképpen megéri, lesz egy jó napod, egy felejthetetlen élmény. Hidd el, nem fogod megbánni, ha elmész rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!