Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » K-poperek! Szerintetek menjek...

K-poperek! Szerintetek menjek a májusi B. A. P koncertre?

Figyelt kérdés

Na szóval ugye lesz május 7.-én B.A.P koncert pesten. És nemtudom eldönteni, hogy menjek-e vagy sem:D

A B.A.P benne van a top 10 kedvenc fiúbandámban(pontosan a 8.kedvenc bandám). A Block B koncertre nem mentem el, aztán jól meg is bántam:( Olyan rossz volt nézni a youtube videókat a koncertről, és közben átkozni magamat, amiért nem mentem el... A Block B egyébként a 7. kedvenc bandám.

Szóval a helyzet az, hogy két lehetőségem van:

1.elmegyek a koncertre sima jeggyel

2.nem megyek el a koncertre és gyűjtögetem a pénzem, hogy ha a Bts (leges-legkedvencebb bandam<3) jön M.o.-ra, VIP jeggyel tudjak menni a koncertre:D

Szerintetek?

Ja és még egy kérdés: Szerintetek sima jeggyel megéri elmenni? Vagy alig fogok látni valamit? :/ Valaki volt a Block B koncerten sima jeggyel?

Válaszokat előre is köszi^^

2017. márc. 14. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem megéri kivárni a VIP-jegyet!:)
2017. márc. 14. 19:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha a BTS az ub bandád, szerintem mindenképp gyűjtsd a pénzt, mert ki tudja mit hoz még a sors :)
2017. márc. 15. 06:36
 3/6 anonim ***** válasza:
De érzed mennyire szereted a bandát és a zenéjüket :D Én is majdnem nem mente a BB-re de hatalmas buli volt *-* Szóval ha van lehetőséged szerintem ne hagyd ki a B.A.P-t. Ki tudja mikor lesz lehetőséged eljutni a koncertre. Ha idén nem jön a BTS lehet még jobban bánni fogod. És ha esetleg jön a BTS simán össze tudod szedni diákmelóval a pénzt, ami a B.A.P-re ment. Én legalábbis nagyon bánnám, ha az egyik TOP bandám koncertjére nem mennék el. Meg amúgy is. A dátumokat azért hónapokkal előtte lehet tudni szóval akát később is megveheted a sima B.A.P jegyet, addig meg vársz hátha jön valami hír a BTSről. Én nálam pl az volt a helyzet hogy BB-re meg volt a jegyem és aztán kiderült hogy jön a B.A.P. Nekem ők a kedvenceim. Nem volt elég pénzem a BB miatt meg még nem kaptam meg az ösztöndíjam. Szóval majdnem eladtam a BB jegye, de aztán szüleim kisegítettek, hogy ajd visszaadom nekik. Így BBre is el tudtam menni és nem volt bennem megbánás. Szóval szerintem várj még. A jegyet ájusban is megveheted addig meg gyűjt. Hátha lesz elég mindkettőre, ha esetleg jön a BTS. Viszont ha nem jön, ne legyen benned megbánás. hogy a B.A.P-re se mentél el mint a BB-nél. Sima jeggyel is jól lehet látni Blck B-n azzal voltam sőt mindenhol XD Kivéve tavaly B.A.P-n. ha hamar kimész száért akkor jó helyed lesz. Én Pl VIXXnél és BR-nél is nagyon jó helyen álltam egész közel. Block B-n nem, mert késéőbb mentünk számért, de beálltunk a végére és mindent láttunk nagyn jól :D Akik meg beálltak a tömegbe max fejeket láttak. Mi eg simám ugráltunk ott hátul és csak a lábuk alját nem láttuk, de a srácokat igen :D
2017. márc. 16. 10:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyet értek az utolsóval. Én például nem jutottam el Block B-re,bizonyos okból,és nagyon sajnslom hogy nem lehettem ott. BAP-re viszont mindenképpen menni akarok. BTS-t kitudja mikor jön,lehet évekig nem is jönnek és emiatt kihagynál egy életre szóló élményt.Én azt mondom hogy szerintem menj BAP-re.
2017. márc. 16. 10:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem menj a kocertre, amugy is, mire a BTS legközelebb magyarrszagra jon mar dolgozni fogsz es gyujtened se kell a pénzt
2017. márc. 19. 18:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem kár lenne kihagyni. Amekkora élményt nyújtott a block b, a b.a.p se lesz rosszabb szerintem, sőt!! Olyan emberek jöttek velem block b-re, akik nem kifejezetten szerették a bandát...majd hallották őket élőben és tátva maradt a szájuk. (én mondjuk bbc is vagyok, szóval nem meglepő, de egy csodaként éltem meg)

Ha benne van a top10-ben mindenképp ajánlom, hogy menj el. Szerintem, ha már itt a lehetőség rá akkor miért is ne? Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy megéri. Nekem az exo az ultimate bandám, viszont meg nem fordult még a fejemben, hogy azért, mert arra gyűjtök kihagyjak egy ilyen lehetőséget...Az egy másik persely:DD ..Halmozd az élményeket, mindenképpen megéri, lesz egy jó napod, egy felejthetetlen élmény. Hidd el, nem fogod megbánni, ha elmész rá.

2017. márc. 29. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!