Lesz My Chemical Romance koncert Magyarországon?
Figyelt kérdés
Sziasztok! :D
Tudom, hogy megszűnt a zenekar, de ugye a Danger Days album 2019-ben játszódik.
Ti láttok rá esélyt, hogy ebben az évben egy utolsó nagy turné erejéig összeállnak?
Ha igen, van rá esély, hogy ide is eljönnek?
Köszi! :D
2017. márc. 11. 13:16
1/9 anonim válasza:
Töröld le az eyelinert.
Én nem látok erre esélyt de ha megtörténne se hiszem, hogy magyarországra jönnének. (Nem is élek ott:((()
Reneget ok miatt nem állnak újból össze és Gerardnak is egyéb melói vannak már. (Pl képregény)
2/9 A kérdező kommentje:
Kösz a választ!
Igazad van, de tudod-a remény hal meg utoljára! ;) (rawr XD)
2017. márc. 15. 18:56
3/9 jishwa*w* válasza:
Nagyon remèlek jönnek Magyarországra. Bár nincs esély rá szerintem mert nem olyan felkapottak/híresek itt : (. Èn remélem ha egyszer eljönnènek ide. Vagy akár egy MCR találkozó is jól jönne, hogy a Fankok találkozzanak☺😊. Te mit gondolsz, jönni fognak valaha ide?:0😄
4/9 xcoralinex válasza:
Szeretnék hinni benne, hogy összeállnak és eljönnek. Amúgy 2011-ben voltak VOLT fesztiválon és ott voltam! Kedvenc banda 2007 óta <3
5/9 anonim válasza:
Ujra osszealltak de szerintem nem.
6/9 xcoralinex válasza:
Szerintem sem jönnek. Attól még nagyon boldoggá tett az összeállásuk híre.
7/9 x_xNellix_x válasza:
Úgy tűnik jönnek a VOLT Fesztiválra
8/9 xcoralinex válasza:
Igen, jönnek VOLT-ra és már a jegyem is megvan. :D
9/9 xcoralinex válasza:
Idén nyáron volt még szép, hogy ott voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!