Én kedvelem a banda munkásságát...
Az egyszerű, de nagyszerű zenei alapot, a beteges világról íródott szövegeiket (ha nem lenne saját lányát teherbe ejtő ürge, nem lenne Wiener Blut sem, a kannibál nélkül pedig a Mein Teil sem született volna meg), valamint az egész borongós atmoszférát, ami körbelengi a dalaikat.
Az utolsó válaszolóval nem értek egyet, ne mi akarjuk már megmondani egy külföldi előadónak, hogy miről írja a nótáit! Meg kell tanulni énekelni, meg zenélni, írjunk pár bugyuta sort arról, hogy milyen szép az élet, minden happy, mindenki örökké él és szex nélkül szaporodunk, nincsenek háborúk, sem betegségek, a gonoszság fogalmát sem ismerjük... Amég tart a bélyeg hatása! :-D Végül be kell nyalni magunkat valami kiadóhoz, és akkor többé nem kell egy olyan bandát hallgatni, akik folyton a halálról, meg a kefélésről nyomják! :-D
egy időben nagyon sokat hallgattam, koncertre is mentem
utóbbi időben már kevésbé hallgatom őket, max a magamnak összerakott 'Best of' válogatást
viszont most volt az Urániában a párizsi koncertfilm azt láttam, egész jó volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!