Kpopperek! A BTS két legújabb számából melyik tetszik nektek jobban, a Not Today vagy a Spring Day?
Én a Not todayt. Azért mert abba mindenkinek több szerepe van, a Spring Daybe meg alig. :(
DE NAGYON IMÁDOM MINDKETTŐT 😍😍
Egyértelmüen Not Today
Imádom ezt a klippet mert eszméletlen a koreográfia, a szinek és még sorolhatnám....
Jimin haja azonnal megtetszett, imádom
És jungkooknak a világosbarna haj is eszméletlen...
Arrol nem beszélve hogy az üveges szinpad vagy tér vagy mi eszméletlenül passzol ahhoz a helyhez amin forgatták a klippet :)
Jimin dobja fel az egész klippet!
Na meg a mai divattrendnek megfelelő Bomber Dzsekik, azok közül is a Sugáé tetszett a legjobban .
Üdv, egy bts rajongo
Ez egy nehéz kérdés :"D, bár én a lassú számokat jobban szeretem, így a Spring Day.(Jobban illik a személyiséghez lol)
A Not Today-t is szeretem *^*. YoonGi ahogy mondja a No Not Today=Halál ><
Hát én nem tudok dönteni...Mindegyik garantált lúdbőrzés ,és esetleges fangörcs:)Xd
A Spring Dayen bőgni kell annyira szépségességességes..( ezt jól megmondtam ) XD
A Not Todayen megordítva kell sírni az olyan hipermegakirályszupcsii!
Pussz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!