Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Újpesten hol van pontosan a...

Újpesten hol van pontosan a CD-DVD bolt?

Figyelt kérdés
Állítólag a piac közelében van egy bolt, ahol használt lemezeket árulnak. Google nem segített. Akinek van helyismerete, legyen kedves segítsen.

2017. márc. 1. 10:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem ez az?

[link]

Google: Újpest, használt CD

2017. márc. 1. 11:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Szintén ugyanerre a keresésre másik találat: [link]

Egyébként mindegy, helyileg hol vannak, mindkettőnek van webshopja, tudsz rendelni.

2017. márc. 1. 11:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem, ez a bolt már elköltözött a Nyugatihoz (voltam is ott nemrég)
2017. márc. 1. 11:22
 4/6 A kérdező kommentje:

A Rocks a VIII. kerületben van, a Filmművészeti Egyetemnél... Ott is jártam már.

Nem véletlen kértem az újpesti helyismerettel rendelkezőket :)

2017. márc. 1. 11:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem nincs helyismeretem, csak annyiban tudtam (volna) segíteni, hogy ha kihasználod a webes vásárlás előnyeit, akkor tök mindegy, hol van a bolt, lehet Nyíregyházán vagy Szombathelyen is.
2017. márc. 2. 11:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a válaszaidat... Viszont pont az az érdekes abban a boltban, hogy a neten nem érhető el a kínálata, hanem élőben érhetnek kellemes meglepetések a kínálatot illetően. Egyébként az online vásárlás sem idegen tőlem. Még egyszer küszi. Amúgy már kiderítettem, hogy a Szent István tér 16 szám alatt van a bolt.
2017. márc. 2. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!