Szerintetek jobb lenne, ha Mr. Busta nem lenne benne az RTM-ben?
Figyelt kérdés
Az RTM-ben egész tűrhető rapperek és rapbandák vannak. Viszont magasan a Busta a legsz*rabb közülük. Nem értem miért ő a "Big Boss" (Igen tudom, ő alapította etc..etc..), pedig ő csak egy "Big Shit". Ha ő nem lenne benne egészen tűrhető lenne ez a RTM.2017. febr. 28. 20:03
1/16 anonim válasza:
Én se szeretem Bustát, deeeee irreleváns ezt firtatni. Az alapítónak kéne a legnagyobbnak lennie, úgymond... Egyébként szerintem kb. egy kezemen megtudom számolni, hogy mennyi is az a tűrhető. Meg amúgy neki is vannak elfogadható, sőt jó számai. Az Rtm-ből biztos találunk minden rappernél legalább egy jó zenét. Akkor is, ha tartalma nincsen a zenének. Persze én inkább a mondanivalóra megyek. De néhányuk egészen mélyről jövő üzenetet közvetít illetve közvetített. Én pl. a Mutatom a fakkot című számot szeretem. Persze abban nem is egyedül van :D. Most Akph fan lettem, mert a szövegeik nagyon megtetszettek, a felfogásuk, a közlésmódjuk, minden. De emellett a kedvenceim a Killák meg a Vicc Beatz tagjai. No, meg a Beerseewalk, akik mostanra megkomolyodtak és Bsw néven futnak. De Mikee Mykanicnek vannak még ütős számai, meg Young G-éket is szeretem, P.G.-t, Ricot, Missh-t is Goore-t is. Bár nem értem, hogy mért kellett közös dalt csinálniuk Bustával a Plasztik Gengszter című száma után... oké, hogy kibékültek, de nem lett volna elég simán abbahagyni a beef-elést"?" Tudhatták volna előre, hogy mit gondolnak majd a munkásságukat követők... Vannak akik örülnek, de pl. én úgy vagyok vele, hogy az ember ne csináljon p*csát a szájából, úgymond. Amúgy a szám tűrhető, de a tudat komikussá teszi az egészet. Egyébként az Rtm-ből a nagy kedvenceim az AK. Bár tőlük is a régebbi számaik. Nem tudom mi történt velük vagy, hogy mi ez az új zeneirányzat, de nem bejövős a számomra. Szóóóóval a lényeg, hogy ne ragadj le az Rtm-nél :D
2/16 anonim válasza:
Szerintem jobb lenne, ha egyáltalán nem lenne a zeneiparban. ^-^
3/16 A kérdező kommentje:
Miért nem csinálják azt az RTM tagok, hogy magát Busta-t kidobják az RTM-ből? Vagy az összes RTM tag kilép a Real Trill-ből és alapítanak egy új lemezkiadót. Busta pedig egyedül marad.
2017. márc. 1. 16:20
4/16 anonim válasza:
Nem értem hogy ez hogy jön a zene kategóriába.
5/16 anonim válasza:
Busta nélkül a többiek 20 feliratkozós táborral, meg tescos mikrofonnal tolnák ;)
6/16 anonim válasza:
Látom a botfülűek lepontozták a válaszom.
7/16 A kérdező kommentje:
"Busta nélkül a többiek 20 feliratkozós táborral, meg tescos mikrofonnal tolnák ;)"
Ez igaz, de ettől függetlenül Busta-nak vannak messze a legsz*rabb zenéi, míg a többieké azért lényegesen jobb.
2017. márc. 3. 08:15
9/16 anonim válasza:
Busta jó volt. De az RTM "new line" óta egy rakás...
10/16 anonim válasza:
Busta a legsikeresebb és legjobb magyar rapper. Ő a vezér. Azért nem lépnek ki mert kedvelik Bustat és aki busta mellett feltünik az gyorsan sztár lehet pl: Karola. De sajnos sokan hátba szúrják, mert túl jó szíve van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!