Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Utcai zenéhez kell valami...

Utcai zenéhez kell valami "engedély" hogy ott tartózkodjak ahol zenélek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Elhatároztam, hogy tavasszal elbiciklizek a legközelebbi városba, és egy forgalmas helyen ismert számokat fogok klarinéton eljátszani némi pénz fejében.

Érdekelne, hogy kéne valamiféle engedély ahhoz, hogy ott tartózkodjak és zenéljek?

Válaszotokat köszönöm!

2017. febr. 23. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy csak kiállsz és zenélsz, nem kell semmiféle engedély. (Ezt persze csak arra alapozom, hogy nem tilthatja törvény, hogy elkezdjek random énekelni az utcán, akkor meg a zenélést miért tiltaná.)
2017. febr. 23. 19:09
 2/7 A kérdező kommentje:

Igaz, igaz. :)

Amúgy 14 éves vagyok, kéne egy kis zsebpénz egy foci cipőre, de nem akarom "lehúzni" a szüleimet ezzel, mivel egy igazi stoplis cipő nagyon drága.

2017. febr. 23. 19:11
 3/7 anonim ***** válasza:

De aranyos vagy :)

Akármi lesz, sok sikert!

2017. febr. 23. 19:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2017. febr. 23. 19:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom kell engedély, ha pénzt fogadsz el. A közterület használásáért.

2011-ben nagyon beszabályozták, de gondolom ez városonként változhat. Plusz azóta sok minden történhetett.

2017. febr. 23. 19:39
 6/7 A kérdező kommentje:
És nem tudod, hogy Nyíregyházán mennyibe kerül ez az engedély? Lehet olyat, hogy kibérelek egy nagyon kis területet? 2-3 méteres területről lenne szó.
2017. febr. 23. 20:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt ott kell megérdeklődnöd. Elvileg a Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal-nál.
2017. febr. 24. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!