Pápai Joci Eurovízios dalának a refrén része milyen nyelven van? Origo a szám címe.
Figyelt kérdés
Jálomá lommá-nak hallom azt a részt, de nem tudom milyen nyelven lehet..2017. febr. 22. 13:45
2/6 anonim válasza:
Az nem szöveg. Csak ilyen lálázás.
3/6 anonim válasza:
Én azt se vágom hogy a magyar nyelvű részeket milyen akcentussal énekli? :D Első hallgatásra azokat alig értettem meg.
4/6 anonim válasza:
Azt mondta hogy az egy életérzés, az nem cigányul vagy akármilyen nyelven van :D
5/6 anonim válasza:
3: én első hallásra értettem, mivel magyarul van, normálisan kiejtve, olyan hangsúllyal (vagy nem tudom, hogy mondják) énekli, ahogy a magyar népdalokat is szokták
6/6 anonim válasza:
Gajdolásnak hívják. Kb mint magyarul a hejehuja hajajajajajj... csak ez cigányul van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!