Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Stúdió építéssel kapcsolatban...

Stúdió építéssel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés

Üdv.

Kb 3 éve dobolok hobbi szinten, és mostanra eljutottam oda hogy szeretnék egy otthoni stúdiót ahol rögzítethetem a saját illetve a barátaim zenéit.

Az első kérdésem a hangszigeteléssel lenne kapcsolatos. Ezt már elkezdtem megcsinálni. Most kb a fal 50% -át fedi szivacs illetve tojástartó, és bár már sokkal jobb mint eredetileg, de így is elég visszhangos. Érdemes a teljes falfelületet szigetelni?

A másik kérdésem a hangtechnikával kapcsolatos. Van bárkinek tapasztalata a témában? Középkategóriás mikfonokban gondolkodnék amik használhatóak, de mégsincs csillagászati áruk. Kéne egy szett a dobokhoz (pergő, lábdob, 3 tam, 2 beütű, 1 kísérő és lábcin).

Valamint ezen felül szeretnénk felvenni akkusztikus és elektromos gitárt, hegedűt és csellót is.

És lenne még egy nagyon amatőr kérdés. Mire lehet rögzíteni a felvételeket? Lehet PC-re is, vagy van ehhez való rögzítőeszköz?

2017. febr. 21. 16:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!