Utcán nagyon gáz ha séta közben zenét hallgatok füllhallgatóval a fülemben?
Figyelt kérdés
csak séta közben szoktam és csak akkor ha egyedül sétálok. eltereli a gondolataimat, egyszerűen jól esik. van még valaki aki szokott ilyet csinálni?
22/L
2017. febr. 17. 11:10
1/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz sokan csinálják. Köztük én is.
2/5 anonim válasza:
Nem gáz, de rejt némi veszélyt magában. Nem hallod a járművek hangját, illetve az esetleges támadás hangját.
3/5 anonim válasza:
Kb. amióta léteznek hordozható zenelejátszók azóta csinálják az emberek , szal ez egy elég hülye kérdés egy 22 évestől...
4/5 anonim válasza:
Nem gáz, de veszélyes. Nem egy embert ütöttek már el az utcán vagy síneken pont amiatt mert be van dugva a fülébe a zene és nem hallja (vagy nem hallja meg időben) a külvilág zajait. Ősztől tavaszig még pluszban a fázósok a fejükbe is húzzák a sapkát-kapucnit, így nem csak nem hallanak hanem nem is látnak megfelelően.
5/5 anonim válasza:
Nagyon sokan hallgatnak zenét utazás, sétálás közben. Nem is tudom hogy nem tűnt ez fel 22 év alatt:D Meg hogy miért érdekel még mindig ennyire hogy mások mit gondolnak. Én kb 8 éve folyamatosan így közlekedek Budapesten és semmi bajom nem lett. Körülnézek rendesen mielőtt az útra lépek, meg amúgy is nyitva van a szemem és figyelek a körülöttem zajló dolgokra, meg nem hallgatom olyan hangosan hogy teljesen kizáródjon a külvilág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!