Bulizós metálzenekarok?
Súlyos dallamokkal, riffekkel, nagy torzítású gitárok, high gain erősitők és minden egyéb ami kell, viszont nem depressziós, világellenes szöveggel, nem szomorúság és bánat, csalódás témákkal. Hanem tele energiával, pozitívsággal és jókedvel?
Ilyet keresek. Zöld pacsi megy mindenkinek.
Koriklaani, Alestorm életem legjobb bulijai közé tartoznak, nagyon jó hangulat volt és ők tényleg a bulizásra mennek rá. Voltak nagyon jó koncertek más zenekaroktól is (Parkway Drive, Bury Tomorrow, While She Sleeps), de az ő zenéjük csak élőben bulizene, amikor van tömeg, hangulat stb. remélem érthető voltam.
Magyarok közül (neve ellenére) Depresszió, Burnout nagy bulikat tud csinálni, nagyon jó szövegekkel.
A silent escape - losing grip
Illumenium - puddle of nirvana
Sonic syndicate - burn this city
Ezeknek pedig ugy általánosságba ilyesmi számaik vannak:
Amaranthe, The animal in me, a day to remember
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :)
Első, te elég szépen betaláltál az ízlésemhez. Koriklaani imádom, Depresszió, Burnout szintén és még hozzá tenném a ROAD-ot is a magyarok közül.
2. Igen ez is tetszik. A szövege is :)
3. Van közte egy két szimpi, de ezek nem annyira olyanok amilyeneket keresek.
4. Sonic syndicate - burn this city - ez tetszik.
Amaranthe is nagyon betalált, ez új kedvenc lesz az tuti :D Mondjuk a másik kettő is egész jó. :D
5. Mötley Crüe egész jó, a másikra nem találtam konkrét előadót (időhiányba nem nagyon bogarásztam)
Mindenkinek ment a zöld pacsi! :)
https://www.youtube.com/watch?v=2konWdHZkAY
https://www.youtube.com/watch?v=Z7sIVgLMLlU
Elég keményen túrják neki, de ez szerintem inkább az a bulizós kategória :D
Utolsó vagyok. Elfelejtettem hozzá linkeket mellékelni.
[link] (nagy kedvenc)
A linkelt számok a kedvenceim tőlük.
S.O.T.O., Sons Of Apollo, a W.E.T. és a Nordic Union is is eszembejutott.
S.O.T.O.
Sons Of Apollo
W.E.T.
Nordic Union
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!