Milyen zenéket ajánlotok szakítás után, szerelmi fájdalomra, szerelmi bánatra, ilyesmikre? (17/f)
Ha angol kéne.
Akkor megegy eszembe jutott
Joel Adams-please don't go
HIM:
Heartkiller
Heartache Every Moment
And Love Said No
Killin' Loneliness
Love, the Hardest Way
Katatonia:
In the White
Deliberation
July
Forsaken
My Dying Bride: I Cannot be Loved
Azt hiszem ezek egy órát biztos kitöltenek, ha gondolod, tudok még mondani durvább zenéket, azok már nem annyira szerelmi fájdalom ellen, inkább ilyen egyedül-a-világ-ellen motivációs zenék.
Kösz mindenki.
#3:Írd csak meg nyugodtan azokat motiváló zenéket is. Mindig egyedül szerettem megoldani mindent, sokszor volt túl kevés önbizalmam, most sincs elég, szóval miért ne. Motivációból, önbizalomból sosem lehet elég.
Rajtam nem múlik...
Suicide Silence - You Can't Stop Me
Northlane - Intuition
Architects - Nihilist
Have Heart - The Unbreakable
[AMATORY] - Стеклянные Люди
Attila - About That Life
Chelsea Grin - Broken Bonds
While She Sleeps - Seven Hills
Csakazértis - Én irányítom
Parkway Drive - Romance Is Dead
Emmure - Nemesis
The Unguided - Betrayer of the Code
Texas in July - Hook, Line and Sinner
Heaven Shall Burn - Endzeit
Amaranthe - Maximize
Amaranthe - Boomerang
Northlane - Soma
Sonic Syndicate - Jack of Diamonds
Burnout - E.M.B.E.R.
BMTH - Antivist
Northlane - Quantum Flux
Texas in July - Bed of Nails
Bring Me the Horizon - Throne
Suicide Silence - Unanswered
My Autumn - Люди без души
Glass Cloud - White Flag (!!!)
Bleeding Through - Love Lost in a Hail of Gunfire
Capture the Crown - You Call That a Knife? This Is a Knife!
Sonic Syndicate - We Rule the Night
Remélem elleszel velük egy darabig.
#3 voltam.
Get Scared (Keep Myself Alive személyes kedvenc)/Joel Faverie/Three Days Grace/BMTH/Black Veil Brides, Green Day, My Chemical Romance :) Ezek akkor ha érzelmeket akarsz. Oh valamint...ha beírod YT-ba, hogy "emo sad lonely love song" akkor kidob egy orosz videót, azt hiszem KIT-I a banda neve, és hidd el nem fog zavarni a nyelv. :) u u u és Hollywood Undead - Black Dahlia vagy Outside :3 :)
Ha inkább arra kell, hogy elterelje a figyelmed és érezni akarod, ahogy a zene nem hogy a fájdalmat, de a lelkedet is kiszívja, akkor valami ilyesmi Death/Black metált ajánlok:
Amon Amarth, Behemoth, Belphegor, DEICIDE, Infant Annihilator, Slaughter To Prevail, Cannibal Corpse, Thy Art Is Murder, Chelsea Grin. :)
Ha a nő hibája volt a szakítás akkor egy Kick The Habit - Bitches :*
Velem kedden szakitottak es egyelore a siros fazisban hallgatom ezeket (tul leszek rajta nem a vilagvege tudom)
Cigaretts after sex:
Dreaming of you
Please don't cry
Nothings gonna hurt you
Chaos Chaos - Do you feel it?
Szabó Benedek és a galaxisok:
Soha nem veszi fel
Boldoggá akarlak tenni
Felkelek,elmegyek boltba
Nincs hó (ez a szam cime nem tudom ki enekli de youtubeon megtalalod)
Ha zuzni akarsz, akkor Kornt ajalnok meg Green dayt, esetleg Three day Greecet
Cock Sparrer - We Know How to Live
https://www.youtube.com/watch?v=YIu0e9JKkBE
Pont nem szerelmi téma, hanem kifejezetten vidám, ez talán feldob egy kicsit, és azt mondod magadban: "b*ssza meg, menjünk le a haverokkal bohóckodni!" Nekem ez bevált, amikor annyi idős voltam, mint most te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!