Szerinted ki fogja képviselni hazánkat Eurovizion?
Figyelt kérdés
Ma pl Tóth Gabi nekem a zeneje nagyon tetszett. Nektek ki a kedvencetek?:)2017. febr. 4. 23:00
2/6 A kérdező kommentje:
A témához kapcsolódó válaszokat légyszi..
2017. febr. 4. 23:10
4/6 anonim válasza:
Hát én azt nem tudom hogy kifogja képviselni hazánkat de egy két előadónak örülnék pl: Pál Benjamin , Pápai Joci vagy akár Tóth Gabinak .
Én azt a szempontot szoktam nézni az Euróvíziókon hogy kint meg-e állná a helyét , mert az egy dolog hogy itt Magyarországon jó de kint lehet hogy nulla.
Pál Benjamint el tudnám képzelni kint de nem a legjobb énekes .
Pápai Jocit el tudnám képzelni kint ezzel a zenével de a rap része nem tetszik .
Tóth Gabinak nagyon jó hangj van csak a zene nem a legjobb.
De ez mind az én véleményem .
5/6 anonim válasza:
Nem tudom, de szinte az összes egytől egyig borzalmas, a soulwave még viccnek is borzalmas!
6/6 A kérdező kommentje:
Tóth Gabinak a száma mindig a fejembe van szerintem neki kéne:))
2017. febr. 5. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!