Melyik a legjobb Metallica-szám szerintetek?
Figyelt kérdés
Ami pörgős is ha lehet, mert pl. a Nothing Else Matters nekem lassú volt, így az eleje után el is kapcsoltam...2010. máj. 7. 14:41
1/15 anonim válasza:
Trapped Under Ice (ez elég pörgős szerintem), de jó még For Whom the Bell Tolls, Ride The Lightning, de nekik csak jó számaik vannak
2/15 A kérdező kommentje:
első: ez igaz :D csak valami gyorsabbat szívesen hallgatok, ellenben pl. az említett Nothing Else Matters-el
2010. máj. 7. 15:11
4/15 anonim válasza:
vagy hallgassd az albumokat, ha szereted a rockot, akkor kizárt hogy nem találsz rajta jó zenét
6/15 anonim válasza:
ja egyébként ha igazán pörgőset akarsz akkor hallgass power metált
7/15 A kérdező kommentje:
ja nem...nem arról van szó :D
a Trapped Under Ice tökéletes volt :D
2010. máj. 7. 18:21
8/15 anonim válasza:
The four horsemen az egyik legnagyobb kedvencem.
Pörgős... új albumról válogass.
9/15 anonim válasza:
Sztem a One, meg a Seek and Destroy.
10/15 anonim válasza:
the four horse men,holier than you,for whom the bell tools,meg még nagyon sok(bocs ha elírtam a szám címét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!