Szerintetek jó a hangom?
2017. febr. 3. 21:45
11/17 anonim válasza:
A 6-os vagyok. Az előző válaszomat 10 másodperc után írtam. Féltem,hogy mégis igazságtalan vagyok és eljutottam Caramel-ig,de tényleg borzalmas. Te tényleg nem hallod mennyire hamis? Ne haragudj,de erre nincs épìtő kritika. Ezen nincs mit megdícsérni. Ne foglalkozz ezzel. A zenetanárok akik szerint tehetséges vagy miért nem vállaltak? Mikor elutasítottak ennyit sikerült megjegyezz,hogy tehetséges de...
12/17 Jubilee válasza:
Hiába jó a hangszíned, ha a hangnemet sem találod el. Nem csak a magas hangokkal van a gond, a többi sincs hangnemben. Nem tudom milyen énektanárnál voltál, de szerintem csak le akarnak húzni. Aki dicsér, az szerintem csak nem akar megbántani vagy nincs neki sem hallása. Ha jó lenne a hallásod, akkor hallanád, hogy nem énekelsz tisztán. Sajnálom, nem megbántani akarlak, de szerintem tényleg nem érdemes ezzel foglalkoznod.
13/17 Jubilee válasza:
Komolyan az is eszembe jutott, hogy a tiedre ráéneklem a megfelelő hangnemben és dallammal, hátha akkor meghallod, hogy mi a gond...
14/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Tisztában vagyok nagyjából a hibáimmal, hallom hogy nem jó.Tudom hogy nem csak a magas hangok hamisak, de azok idegesítenek a legjobban.Talán jobb lett volna a kérdést a hangszínről feltenni, arra gondoltam, a többit még lehet javítani.Iskolai énektanárok mondták, kettő volt magán énektanár is és ők mondták hogy jó a hangszínem. Jubilee meghallgatnám azt a felvételt.
2017. febr. 4. 16:32
16/17 A kérdező kommentje:
A saját verziódat feltöltheted, abból is hallom.
2017. febr. 4. 17:15
17/17 Jubilee válasza:
Vesd össze a sajátodat az eredetivel, ha tényleg jó a hallásod, akkor hallanod kell, hogy hangokkal lejjebb énekelsz mindegyik általad feltöltött dalban! A dallam sokszor köszönő viszonyban sincs az eredetivel. Sokszor a ritmusra sem figyelsz, jóval előbb énekelsz dolgokat, mint ahogy jönnének. Van bőven mit fejlődni! A jó hangszín édes kevés, ha közben bűn hamis vagy. Egyszerűen nem értem, hogy miért kell embereket hitegetni azzal, hogy jók, amikor nem azok. Remélem képes leszel fejlődni, de borzasztóan sok tanulás kell hozzá. Jobb esetben hallod, hogy hamis vagy, akkor megfelelő légzéstechnikával és hangképzéssel talán lehetsz majd jobb, egyéb esetben viszont én biztos nem áldoznék erre a helyedben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!